Curs valutar BNR 16 iunie 2020. Veste proastă pentru toți românii! Cât costă azi 1 euro

Publicat: 16/06/2020 | 07:41

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 16 iunie. Din păcate, cursul valutar interbancar vine cu o veste proastă pentru toți românii, căci euro este din nou în creștere față de ziua de ieri. 

Cursul valutar interbancar din această dimineață a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 16 iunie. Potrivit datelor furnizate de specialiști, euro se află din nou în creștere, ceea ce constituie o veste extrem de proastă pentru toți românii.

Tot în creștere se află și lira sterlină, iar dolarul american este în scădere, după cum informează Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Euro se află pentru a doua în creștere, în această săptămână. Moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 15 iunie, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8354 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro se află în creștere, dolarul american este în scădere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. Moneda înregistrează o valoare mai mică decât în ziua precedentă, după cum se poate observa în cadrul cursului interbancar.

1 dolar american = 4.2657 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este în creștere, după cum informează Banca Națională a României. Moneda înregistrează în această dimineață o valoare mai mare decât cea de ieri, 15 iunie, însă valoarea tuturor monedelor se poate schimba până la ora 13:00, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.4033 lei