Curs valutar BNR 14 februarie 2020. Veștile proaste continuă pentru români! Cât costă astăzi 1 euro

Publicat: 14/02/2020 | 07:59

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață oferă informații provizorii cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 14 februarie. Spre deosebire de ziua precedentă, euro este în creștere și la fel se întâmplă, pentru moment, și cu lira sterlină și dolarul american. 

Banca Națională a României a oferit informații despre cursul de referință al monedelor astăzi, 14 februarie. Euro este din nou în pantă crescătoare și specialiștii anunță că se întâmplă la fel și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Curs BNR Euro

Euro este din nou în creștere, după ce ieri cursul valutar l-a plasat în scădere. Potrivit cursului interbancar afișat în aceatsă dimineață, moneda înregistrează valori mai mari decât cele înregistrate de ieri.

1 euro = 4.7654 lei

Curs BNR dolar

Dolarul american este și el în creștere față de ziua precedentă. Moneda înregistrează valori mai mari față de ziua de 13 februarie, potrivit informațiilor afișate de cursul interbancar din această dimineață.

1 dolar amerian = 4.3982 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină este plasată și ea pe pantă crescătoare astăzi, 14 februarie. Moneda înregistrează valori mai mari, dar specialiștii sunt de părere că valorile acesteia se pot modifica ușor până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul fix al zilei de astăzi.

1 liră sterlină = 5.7367 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.