Curs valutar BNR 14 august 2020. Sfârșitul de săptămână aduce vești proaste pentru români! Cât costă azi 1 euro

Publicat: 14/08/2020 | 09:12

Sfârșitul acestei săptămâni aduce vești cum nu se poate mai proaste pentru românii cu rate și chirii în euro. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda europeană crește din nou!

Vești proaste pentru românii cu rate și chirii în euro! Sfârșitul de săptămână aduce creșteri mari pentru euro, dolar, dar și pentru lira sterlină, după cum informează specialiștii, în cadrul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

Euro este din nou în creștere, potrivit datelor afișate în cadrul cursului valutar interbancar. Mai mult, specialițtii sunt de părere că moneda europeană va continua să crească și în perioada următoare.

Curs BNR euro

Așa cum vă spuneam, euro este din nou în creștere, potrivit datelor afișate în cadrul cursului valutar interbancar din  această dimineață. Spre deosebire de ziua de ieri, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare și posibil să fie în creștere și zilele următoare.

1 euro = 4.8334 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește și înregistrează și el o valoare mai mare, după cum informează Banca Națională a României.

1 dolar american = 4.0902 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul american, crește, iar specialiștii informează că lira sterlină crește și ea! Moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă, însă valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.3451 lei

Citește și...