Curs valutar BNR 14 aprilie 2020. Marțea Neagră pentru români. Câți lei a ajuns azi 1 euro

Publicat: 14/04/2020 | 07:20

Banca Națională a României a anunțat, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, valorile monedelor. După numai o zi în care a înregistrat scăderi, euro crește din nou și la fel se întâmplă și cu lira sterlină. Pe de altă parte, dolarul american scade astăzi, 14 aprilie. 

Potrivit ultimelor informații oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar afișat azi, 14 aprilie, de dimineață, euro este din nou în creștere. Tot în pantă crescătoare se plasează și lira sterlină, iar dolarul american înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, 13 aprilie.

Curs BNR euro

Vești proaste pentru românii cu rate și chirii în euro! Deși ieri era în scădere, un euro crește astăzi și înregistrează o valoare mult mai mare, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8315 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de un euro, un dolar american scade astăzi. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează valori mai mici decât ieri, 13 aprilie.

1 dolar american = 4.4128 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, specialiștii au anunțat astăzi, 14 aprilie, și cursul de referință al lirei sterline. Moneda crește și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, valoare care, totuși, s-ar putea modifica, la fel ca și în cazul celorlalte monede, la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi prezentate valorile fixe pe care le înregistrează monedele azi, 14 aprilie.

1 liră sterlină = 5.5443 lei