Curs valutar BNR 13 februarie 2020. 13 cu ghinion: Câți lei a ajuns 1 euro astăzi

Publicat: 13/02/2020 | 08:03

Cursul interbancar afișat în această dimineață a oferit detalii de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 13 februarie. Specialiștii anunță că euro este din nou în creștere și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline, monede care, față de ziua precedentă, au valori mai mari. 

Banca Națională a României informează că monedele au suferit din nou modificări azi, 13 februarie. Și, cum știm cu toții că 13 este o zi cu ghinion, putem spune că ghinionul este de partea românilor cu rate în euro, căci moneda crește și înregistrează o valoare mai mare față de cea de ieri, 12 februarie. Specialiștii informează că lira sterlină și dolarul american sunt și ele pe pantă crescătoare.

Curs BNR Euro

Cursul interbancar afișat în această dimineață informează că, față de ziua de ieri, euro este în creștere. Ieri, 12 februarie, la primele ore ale dimineții, cursul interbancar informa că un euro a crescut, însă actualizarea acestuia de la ora 13 a demonstrat că moneda a fost, de fapt, în scădere.

1 euro = 4.7665 lei

Curs BNR dolar

Și dolarul american este în aceeași situație. Moneda este în creștere față de ziua de ieri, 12 februarie și înregistrează o valoare mai mare. Specialiștii s-au pronunțat cu privire la valoarea unui dolar în afișarea cursului valutar interbancar, din această dimineață. Cu toate acestea, moneda ar putea suferi modificări până la ora 13, atunci când se actualizează valoarea fixă din această zi.

1 dolar american = 4.3848 lei

Curs BNR Liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere. Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar, moneda are astăzi, 13 februarie, o valoare mult mai mare față de ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.6785 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.