Curs valutar BNR 13 aprilie 2020. Nu e o greșeală. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 13/04/2020 | 07:18

Banca Națională a României a anunțat astăzi cursul de referință al monedelor! Potrivit informațiilor din cadrul cursului valutar interbancar, românii au azi, 13 aprilie, primul motiv de bucurie, căci euro scade. 

Veste bună pentru toți românii cu rate și chirii în euro! Moneda europeană scade astăzi, 13 aprilie, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar. La fel de întâmplă și în cazul dolarului american, care, spre deosebire de ziua de vineri, pierde teren.

Pe de altă parte, lira sterlină crește astăzi, 13 aprilie.

CITEȘTE ȘI – CURS VALUTAR BNR 8 APRILIE 2020. VEȘTI PROASTE PENTRU ROMÂNI. EURO FACE UN NOU PAS SPRE 5 LEI

Curs BNR euro

Astăzi, 13 aprilie, moneda europeană este în scădere, din fericire pentru toți românii cu rate și chirii în euro! Spre deosebire de ziua de vineri, euro înregistrează valori mult mai mici.

1 euro = 4.8293 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american scade! Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de vineri, 10 aprilie.

1 dolar american = 4.4156 lei

Curs BNR liră sterlină

Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, lira sterlină crește și, spre deosebire de euro și dolarul american, moneda înregistrează o valoare mai mare față de cea afișată la sfârșitul săptămânii trecute.

1 liră sterlină = 5.5067 lei