Curs valutar BNR 11 martie 2020. Cod roșu pe piața valutară din România. Câți lei costă astăzi 1 euro

Publicat: 11/03/2020 | 07:31

Banca Națională a României a transmis noul curs de referință al monedelor de astăzi, 11 martie. Euro suferă din nou modificări și este într-o continuă creștere, lucru preconizat de specialiști chiar în zilele trecute. Pe de altă parte, lira sterlină este în scădere și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american. 

Cursul interbancar a afișat în această dimineață valorile monedelor. Euro crește din nou și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 10 martie. Pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină continuă să scadă, la fel cum s-a întâmplat și în zilele trecute.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, după cum au anunțat specialiștii, zilele trecute. De la o zi la alta, moneda europeană continuă să înregistreze valori tot mai mari și azi, 11 martie, euro a depășit din nou pragul de 48,200.

1 euro = 4.8223 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de cursul unui euro, dolarul american este în scădere. Dacă specialiștii anunță că euro va continua să crească, în cazul dolarului american se va întâmpla invers, căci moneda va continua să scadă și în zilele următoare.

1 dolar american = 4.2498 lei

Curs BNR liră sterlină

În cazul lirei steline, veștile sunt aceleași ca în cazul dolarului american. Moneda continuă să scadă și azi, 11 martie înregistrează o valoare mai mică decât cea afișată ieri. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul de referință cu valorile exacte ale monedelor.

1 liră sterlină = 5.4939 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.