Curs valutar BNR 11 iunie 2020. Nu este o greșeală! Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 11/06/2020 | 09:39

Banca Națională a României a transmis informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 11 iunie. Din fericire pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană este în scădere față de ziua precedentă.

Cursul valutar interbancar din această dimineață a oferit informații în timp real, cu privire la valoarea monedelor de astăzi, 11 iunie. Euro este în scădere și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

Curs BNR euro

Din fericire pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană cunoaște o scădere față de ziua de ieri. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, euro înregistrează azi o valoare mai mică față de cea din ziua precedentă.

1 euro = 4.8318 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american este în scădere. Banca Națională a României informează că moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri, 10 iunie.

1 dolar american = 4.2555 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro scade, dolarul american scade, iar Banca Națională a României informează că și lira sterlină scade. Moneda are și ea, astăzi, 11 iunie, o valoare mai mică decât cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.3944 lei