Curs valutar BNR 10 martie 2020. Panica de coronavirus a „dinamitat” piața valutară din România. Ireal câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 10/03/2020 | 07:23

Banca Națională a României a afișat cursul interbancar de referință pentru ziua de azi, 10 martie. Potrivit informațiilor făcute publice în această dimineață, euro crește din nou și înregistrează o valoare mult mai mare decât cea din ziua de ieri. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda europeană o să fie într-o continuă creștere în zilele ce urmează. 

Euro înregistrează o nouă sumă-record, după cum informează Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. La fel se întâmplă și în cazul dolarului american și al lirei sterline, căci monedele sunt și ele în creștere.

Curs BNR euro

Panica de coronavirus a dinamitat din nou piața valutară din România! Euro este din nou în creștere, după cum informează cursul interbancar afișat în această dimineață. Moneda europeană înregistrează din nou o valoare istorică, potrivit specialiștilor și va fi, în perioada următoare, într-o continuă creștere.

1 euro = 4.8223 lei

Curs BNR dolar american

Și dolarul american este în creștere, ca urmare a expansiunii epidemiei de coronavirus. Săptămâna trecută, atunci când au fost confirmate primele cazuri de infectare cu virusul Covid-19 în România, piața valutară a avut de suferit și la fel se întâmplă și azi.

1 dolar american = 4.2453 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere și, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, moneda înregistrează o valoare mult mai mare decât cea de ieri, 9 martie.

1 liră sterlină = 5.5418 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.