Curs valutar BNR 10 iunie 2020. În sfârșit, o veste bună! Cât a ajuns să coste azi 1 euro

Publicat: 10/06/2020 | 07:25

Banca Națională a României a oferit informații cu privire la valoarea pe care o înregistează monedele astăzi, 10 iunie. Potrivit cursului valutar interbancar, euro scade ușor, dar se menține aproape de valoarea înregistrată ieri, dolarul american scade vizibil, iar lira sterlină crește față de ziua de ieri. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață informează că valoarea unui euro se modifică ușor, însă se menține aproape de valoarea de ieri, 9 iunie.

În cazul unui dolar american, moneda scade față de ziua de ieri și înregistrează o valoare mai mică, iar lira sterlină cunoaște o creștere mică.

Curs BNR euro

Euro scade uşor, dar rămâne la 4,83 lei, aproape de cursul anunţat ieri de BNR. Moneda înregistrează o valoare similară cu cea de ieri, 9 iunie. Pe 17 martie, euro a atins cea mai ridicată valoare din istorie în faţa leului: 4,8448 lei/euro, notează economica.net. 

1 euro = 4,83 lei. 

Curs BNR dolar american

Dolarul scade față de ziua de ieri și înregistrează o valoare mai mică. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda are azi, 10 iunie, o valoare mai scăzută. Mai exact, dolarul scade până la 4,25 lei, faţă de 4,29 lei, nivelul anunţat în şedinţa precedentă de la BNR, mai informează sursa citată.

1 dolar american = 4,25

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină a crescut ieri la 5,42 lei, faţă de 5,39 lei, cursul anunţat de BNR în şedinţa precedentă. Astfel, moneda înregistrează azi o valoare mai mică față de ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5,39 lei