Curs valutar BNR 10 aprilie 2020. Starea de urgență a modificat cursul valutar. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 10/04/2020 | 08:29

Criza coronavirusul afectează cursul valutar, ceea ce este de înțeles, iar asta nu se întâmplă numai în România, ci și la nivel mondial. Economiile suferă, bursele se află în scădere. Ieri, Banca Națională a României a comunicat cursul valutar oficial, la ora 13.00, moneda europeană înregistrând, totuși, o ușoară scădere în comparație cu moneda națională.

1 euro a fost cotat la 4.82 lei, în timp ce moneda americană a fost cotată de specialiștii BNR – tot în scădere ușoară – la 4.43 lei. Se apropie Sărbătorile Pascale, iar românii speră ca leul să reușească să facă față asediului cotidian al monedei europene. În ceea ce privește lira sterlină, 1 liră a fost cotată la 5,51 lei, aflându-se pe un trend ascendent.

(CITEȘTE ȘI: CURS VALUTAR BNR 9 APRILIE 2020. A TREIA ZI CONSECUTIVĂ DE CREȘTERE PENTRU EURO! CÂT COSTĂ AZI MONEDA EUROPEANĂ)

Curs valutar interbancar 10 aprilie

Cursul valutar interbancar se află într-o continuă ”mișcare”, fiind prezentat în timp real. La primele ore ale acestei dimineți, leul pierde teren în fața monedei europene.

1 euro este cotat la 4,83 lei, 1 dolar este cotat la 4.42 lei, iar 1 liră sterlină este cotată, pe piața valutară interbancară, la 5,51 lei, tot în creștere ușoară.

Banca Națională a României va comunica, la ora 13.00, cursul valutar oficial pentru ziua de astăzi, iar informațiile vor fi publicat pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(VEZI ȘI AICI: CURS VALUTAR BNR 8 APRILIE 2020. VEȘTI PROASTE PENTRU ROMÂNI. EURO FACE UN NOU PAS SPRE 5 LEI)

Curs BNR euro

1 euro –

Curs BNR dolar

1 dolar –

Curs BNR liră sterlină

O liră sterlină –

(NU RATA: CURS VALUTAR BNR 7 APRILIE 2020. NU E O EROARE. CÂȚI LEI COSTĂ AZI 1 EURO)