Curs valutar Banca Transilvania marți, 24 martie. Cât costă un Euro sau un Dolar la vânzare ori la cumpărare

Publicat: 24/03/2020 | 08:04

În această perioadă de criză, provocată de pandemia de coronavirus pe întregul mapamond, toţi oamenii sunt interesaţi de evoluţia cursului valutar pentru anumite monezi. Oficialii de la Banca Transilvania urmează să anunţe cursul valutar pentru azi, marți, 24 martie 2020. Mulţi dintre români sunt nerăbdători să afle cât costă un euro sau un dolar la vânzare ori la cumpărare.

Citeşte şi: Curs valutar BNR 24 martie 2020. Nu este o eroare. Câți lei a ajuns azi 1 euro

Curs valutar Banca Transilvania marți, 24 martie 2020

Deocamdată, reprezentanţii Băncii Transilvania nu au anunţat cursul valutar pentru ziua de astăzi. Puteţi însă să vedeţi cât au costat principalele valute în cursul zilei de ieri, 23 martie 2020, respectiv la euro, dolar (USD), lire, franc elvetian, lei. În plus, la BT ai posibilitatea să realizezi schimbul valutar între monezi online, simplu şi rapid, folosind convertorul valutar din tabelul de mai jos.

Acesta este cursul valutar, valabil pentru luni, 23 martie 2020, la Banca Transilvania @bancatransilvania.ro
Acesta este cursul valutar, valabil pentru luni, 23 martie 2020, la Banca Transilvania @bancatransilvania.ro

Cursul valutar interbancar variază permanent pe toată perioada zilei de tranzacționare, în funcție de cerere și ofertă. Cursul valutar este un indice de referință, motiv pentru care fiecare casă de schimb valutar poate practica prețuri proprii pentru valute. Cursul te ajută să evaluezi leul în comparație cu celelalte monede internaționale și a direcției în care se îndreaptă economia.

Moneda americană a atins pe 1 octombrie 2019 cel mai ridicat nivel din istorie în faţa monedei naţionale, conform site-ului oficial al BNR – respectiv: 4,3605 lei/dolar.

Vă reamintim că pe 23 ianuarie 2020, lira sterlină a ajuns la 5,65 lei, faţă de 5,62 lei, cursul anunţat de BNR în şedinţa precedentă şi a ajuns la cea mai ridicată valoare din 16 decembrie încoace.