Curierul care a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului a fost condamnat la închisoare. Cât timp va sta după gratii

Publicat: 11/02/2020 | 20:52

Curierul turc care a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului a fost condamnat, marți, la închisoare de magistrații Tribunalului Eskişehir. Bărbatul urmează să stea după gratii timp de doi ani și jumătate.

Potrivit agenției de presă Anadolu, instanța l-a găsit vinovat pe curier pentru „punerea în pericol a vieţii unei persoane prin alterarea alimentelor” şi „degradarea unui bun„. În cadrul procesului, la ultima audiere, bărbatul a negat acuzațiile care i s-au adus.

Fapta a avut loc pe 24 decembrie 2017, în localitatea Eskişehir. Gestul curierului a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce proprietarul imobilului unde locuia cel care a comandat respectiva pizza a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta l-a alertat pe locatar, care a depus, fără să stea pe gânduri, o plângere.

Pe imagine se observă clar cum, înainte de a suna la ușa clientului, curierul deschide cutia cu pizza și scuipă pe aceasta.

Curierul a fost concediat și condamnat, ulterior, la doi ani și jumătate de închisoare.