Cunoscuții prezentatori de la Antenă au fost “trași pe dreapta” și…

Publicat: 15/04/2020 | 23:28

Criza provocată de coronavirus a afectat extrem de serios și piața media de la noi. Șefii uneia dintre cele mai mari televiziuni din România au luat decizii uimitoare în această perioadă. Doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori din Antenă au fost ”trași pe dreapta”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de culise. (VEZI ȘI: „Regele audiențelor” profețește Apocalipsa Televiziunii. “Eu o să fiu cel mai lovit după ce…”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uimitoare și de ultimă oră legate de situația cu care se confruntă doi dintre cei mai cunoscuți prezentatori ai Antenelor. (NU RATA: Hannelore de la Insula Iubirii, speriată de coronavirus)

De mai bine de o săptămână, două producții live au dispărut din grila de programe a postului Antena Stars. Mai exact, emisiunea moderată de Mihai Morar, „Răi da’ Buni”, și emisiunea lui Cristi Brancu, ”Agenția VIP”.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, conducerea trustului nu s-a limitat doar la reducerea salariilor cu 20%, ci a suspendat și activitatea mai multor angajați. Printre cei care s-au aflat pe ”lista neagră” s-au numărat și Cristi Brancu și Mihai Morar, care, în prezent, lipsesc de pe micul ecran. Conform unor surse din interiorul trustului, șefii din Antenă i-ar fi însțiințat pe cei doi realizatori de aceste decizii printr-un simplu e-mail intern, fără a mai convoca o ședință, fie și online.

Mai mult decât atât, după hotărârea de a ”trage pe dreapta” cele două nume sonore care se identifică cu televiziunea Antena Stars, în piață au circulat mai multe zvonuri conform cărora decizia ar fi fost pusă pe seama salariilor colosale pe care le încasau vedetele. (VEZI ȘI: CUM SE DISTREAZĂ ÎN IZOLARE UN MILIONAR DIN IAȘI ȘI SOȚIA LUI. „ACEST VIDEO NU TREBUIA SĂ AJUNGĂ PE…”)

Mihai Morar și Cristi Brancu au fost “trași pe dreapta” de boșii din Antenă

Majda Aboulumosha, redirecționată către alt proiect!  

Recent, Majda a făcut anunțul plecării sale într-o postare pe contul de Facebook. Frumoasa mulatră a menționat că în noul proiect va colabora cu Andrei Ștefănescu, care și el a renunțat la poziția de prezentator Star Matinal, alături de Nasrin. (NU RATA: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

„Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate”, a scris Majda pe Facebook.

Majda Aboulumosha, redirecționată către alt proiect!

Cristi Brancu, luat la țintă de George Burcea

George Burcea a avut câteva cuvinte de spus la adresa lui Cristi Brancu, după ce a fost bombardat cu întrebări de către prezentatorul emisiunii ”Agenția VIP”, întrebări pe care, credea el, realizatorul le primea în direct din partea Andreei Bălan. (NU RATA: ANDREEA BERECLEANU ÎL CHEAMĂ PE FOSTUL SOȚ LA JUDECATĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE. MOTIVUL ESTE…)

„S-a discutat mult despre prezența mea în emisiunea lui Brancu și Majda. Nu mergeam dacă nu-i promiteam Majdei că o fac (am fost colegi la facultatea de teatru) și că prima și ultima emisiune la care merg va fi a ei. Și așa am și făcut. Am mers să vorbim despre campania Sincer eu, doar că domnul prezentator, după ce m-a lăsat să-mi spun monologul (de care nu era interesat oricum), a început să primească mesaje (în direct), cu întrebările pe care trebuie să mi le adreseze (lucru pe care l-a și făcut), doar că, fiind nesatisfăcut de răspunsurile mele de moldovean cu coloană (sau prost uneori), s-a supărat și a început să primeascã și mai multe detalii (din familie). De la cine primea întrebările? Eiii, hai că v-ați prins…

– Sfat: niciodată, dar niciodată să nu amenințați pe cineva că-l puteți distruge așa cum ați mai făcut-o cândva… Niciodată. Din interiorul acelui om va ieși un crocobaur mare, care se va lua la trântă cu voi. Și nu va ieși bine, indiferent câte conexiuni aveți la nush ce nivel. Nimeni nu va părăși cuibul, dacă acolo-i bine…”, a scris George Burcea, în mesajul postat pe contul lui de Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)