Cunoscuta prezentatoare TV și-a făcut poftele singurică în mall!

Publicat: 07/01/2020 | 23:00

Când nu este ocupată cu familia, Simona Gheorghe preferă să meargă la mall. Unde se plimbă prin magazine și, când este cazul, își potolește foamea. Acum are și timp, din moment ce a abandonat emisiunea de la Antena 1. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu fosta prezentatoare de la “Acces Direct”.

Simona Gherghe a lipsit o bună perioadă de pe micile ecrane, fiind în concediu de maternitate. În tot acest timp, Cristina Cioran a înlocuit-o pe cunoscuta prezentatoare la “Acces Direct”. Deși toată lumea credea că soția lui Răzvan Săndulescu se va întoarce să modereze emisiunea care a consacrat-o, ea decis să plece de la Antena 1! A ales familia, iar acum are grijă de cei doi copii ai săi și de soț. Este, cu siguranță, fericită, mai ales că acum are parte și de mai mult timp liber.

(VEZI AICI: VÂNTUL I-A DAT ROCHIA PESTE CAP SIMONEI GHERGHE… UPS!)

Și-a potolit foamea cu o pungă de… popcorn!

Când găsește câte o “fereastră”, Simona Gheorghe preferă să meargă la mall, pentru câteva clipe de relaxare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe prezentatoarea TV super-relaxată, neînsoțită, într-un centru comercial din zona Băneasa. Vedeta și-a cumpărat o pungă de popcorn, din care a mâncat cu o poftă teribilă. S-a plimbat prin magazine, a “inspectat” vitrinele și s-a simțit perfect. Și-a reîncărcat, practic, bateriile. Într-un final, a plătit parcarea, după care s-a retras încotro avea treabă.

Faptul că a plecat de la Antena 1 îi priește de minune Simonei Gherghe. Vedeta arată excelent, semn clar că timpul pe care îl petrece alături de familie este de bun augur pentru ea. Partenera lui Răzvan Săndulescu este, clar, mai relaxată față de perioada când prezenta “Acces Direct”. Filmările, repetițiile și timpul petrecut în platou au fost date uitării, iar Simona parcă a renăscut de când a părăsit postul de televiziune amintit mai sus.

(CITEȘTE ȘI: ĂSTA ESTE SALARIUL LUNAR PE CARE ÎL ÎNCASEAZĂ SIMONA GHERGHE)

Motivul pentru care a plecat de la “Acces Direct”

Recent, în cadrul unui interviu, Simona Gherghe a explicat motivele care au determinat-o să abandoneze emisiunea „Acces Direct”.

Am simțit că, după aproape nouă ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape nouă ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a spus Simona Gheorghe potrivit viva.ro.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a mai spus Simona Gherghe.

(NU RATA: SIMONA GHERGHE L-A TAXAT DUR PE DANIEL IONAȘCU)

Are doi copii

În mai 2019, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul „Acces Direct”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)