Cunoscuta manechină pare blestemată după ce a născut! E în proces cu tatăl copilului, iar acum…

Publicat: 08/01/2020 | 23:01

Cunoscuta manechină Andreea Podărescu pare că e urmărită de ghinion! Vedeta care se află în plină dispută cu bărbatul care i-a fost iubit și alături de care are un băiețel, a primit o lovitură în instanță. Judecătorii au decis că sexoasa brunetă este bună de plată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cel mai recent proces în care a fost implicată sexoasa Andreea Podărescu.(VEZI ȘI: CUNOSCUTA MANECHINĂ ȘI-A CÂȘTIGAT FIUL ÎN INSTANȚĂ + O PENSIE ALIMENTARĂ DE 250 €)

Manechina, bună de plată!

În urmă cu aproximativ trei ani, atunci când s-a născut băiețelul lor, Andreea Podărescu și iubitul ei au apelat la o clinică de recoltare a celulelor stem. Doar că aceștia n-au mai achitat toate taxele, iar, conform contractului dintre cele două părți, clinica a acționat-o pe vedetă în judecată pentru recuperarea datoriei.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesul în care a fost implicată vedeta. Judecătorii au admis cererea depusă de avocații respectivei clinici de celule stem și i-au obligat pe Andreea Podărescu și pe fostul ei iubit, la plata sumei restante, la care s-au adăugat și cheltuielile de judecată.

”Admite în parte cererea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamantă a sumei de 1.290 lei, reprezentând contravaloare factură restantă şi a sumei de 347,5 lei, reprezentând taxă de timbru şi onorariu de avocat. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoaria Sectorului 1 din București. (NU RATA: DIVORȚEAZĂ UNUL DINTRE CELE MAI MEDIATIZATE PERSONAJE DIN ROMÂNIA ULTIMILOR ANI!)

Manechinul Andreea Podărescu a pierdut în instanță procesul cu o clinică de celule stem

Andreea Podărescu, ordin de protecție împotriva iubitului!

Cu puțin timp înainte de sărbători, cunoscuta manechină Andreea Podărescu a obținut ordin de restricție contra fostului partener, pe care îl bănuia de adulter. Andreea Podărescu a povestit, la un post de televiziune, cum ar fi fost bătută şi umilită de fostul său iubit. Bruneta a mărturisit că partenerul ei de viață şi-a schimbat total comportamentul faţă de ea şi a început să fie violent, în perioada în care era însărcinată. Ulterior, între Andreea Podărescu și „ex”-ul ei a izbucnit un conflict care a ajuns în instanță. Din cauza faptului că s-ar fi aflat în pericol, vedeta a solicitat magistraților emiterea unui ordin de protecție față de bărbatul cu care are un băiețel. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI ANDREI GHEORGHE, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE: ”TOT TIMPUL O SĂ-MI LIPSEASCĂ…”)

Admite în parte cererea formulată de reclamanta-victimă Podărescu Andreea, în contradictoriu cu pârâtul-agresor. În baza acordului pârâtului, emite următorul ordin de protecție prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de șase luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

– Obligă pe pârâtul XXX să păstreze o distanță minimă de 200 m față de reclamantă;

– Obligă pe pârâtul – agresor să păstreze o distanță minimă de 200 m față de domiciliul reclamantei situat în București, Sector 1, și față de reședința acesteia situată în Sector 3, Bucureşti;

– Interzice pârâtului – agresor orice contact cu reclamanta-victimă, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu următoarea excepție: cu o zi înainte de programul de vizită, până la orele 12.00, tatăl-pârât va comunica mamei-reclamante în scris (sms sau whatsapp) dacă se va prezenta la programul de vizită, și locurile unde va merge cu minorul pentru ca mama să poată să îl pregătească (vestimentar, emoțional).

În aceleași condiții (în scris, cu o zi înainte de program până la orele 12.00) mama va comunica tatălui dacă sunt motive obiective care fac imposibilă vizita, cu propunere de timp la schimb. Pe toată perioada ordinului, părțile pot comunica reciproc, în scris (sms, whatsapp), aspecte importante care țin de copil.

Copilul va fi luat și adus de la programul de vizită stabilit prin ordonanța președințială – sentinta civila nr. 11972/14.11.2019 de către bunicul patern al minorului, din fața blocului în care locuiește împreună cu mama, la intrarea în scară. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Executoriu”, a stabilit instanța.

Andreea Podărescu, obligată de judecători să plătească datoria către clinica de celule stem

Iubitul ar fi ”tradus-o”

Patru ani a durat relația Andreei cu bărbatul despre care a crezut că-i va fi iubit, soț și prieten până la moarte. Cu atât mai mult cu cât în viața manechinului și a omului de afaceri urma să apară un băiețel. Dar… Din ce spunea, la acea vreme, Andreea, iubitul ar fi ”tradus-o” cu Iuliana Luciu, apoi totul a degenerat. S-au despărțit și au ajuns la judecată. Pentru micuț.

Pe rând, Andreea Podărescu și fostul ei iubit au fost când reclamant, când pârât, fiecare considerând că nu e cel care a greșit în relație. Instanța a ținut cont de toate dovezile aduse de avocați și a dat o primă decizie, care îi este favorabilă fotomodelului. Băiețelul va locui cu mama lui, iar tatăl micuțului va trebui să plătească o pensie alimentară de 1.200 de lei lunar. (NU RATA: EL E IUBITUL SECRET AL EX-DOAMNEI DAMINUȚĂ?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)