Cunoscuta ispită de la ”Insula iubirii” i-a înapoiat fostului Rolex-ul de 16.000 €: ”Cu sau fără ceas, tot eu sunt! Nu mă interesează luxul”

Publicat: 30/01/2020 | 23:09

După ce site-ul nr. 1 din România a dezvăluit, în premieră, AICI, amănunte unice despre situația cu care se confruntă sexoasa ispită de la „Insula iubirii”, în urma ”divorțului”, bruneta a luat legătura cu „ex”-ul. Bianca Pop a renunțat la orgolii și i-a înapoiat fostului iubit Rolex-ul de 16.000 €. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DIN NOU LA CUȚITE CU SOȚUL EI)

Așa cum vă relatam cu o zi în urmă, sexoasa brunetă Bianca Pop a început noul an cu stângul. Ispita de la „Insula iubirii” a decis să se despartă de tânărul Claudiu, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Doar că despărțirea a ”costat-o” extrem de scump. Și asta pentru că fostul i-a cerut înapoi ceasul Rolex, pe care i l-a făcut cadou în urmă cu ceva timp și pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 16.000 de euro. (NU RATA: BEBINO VREA LA MAMA! MOTIVUL ESTE…)

„Banii nu aduc fericirea, o întrețin, atât”

După dezvăluirile din CANCAN.RO, sexoasa ispită a luat legătura cu ex-ul și i-a făcut acestuia pe plac. Mai exact, Bianca Pop i-a înapoiat superba bijuterie. (VEZI AICI: ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ DE PROSTITUȚIE)

”Am plecat de la el și i-am dat ceasul înapoi. Cu sau fără ceas tot eu sunt. Nu are rost să stau lângă un om care nu îmi oferă liniste, iubire, respect și afecțiune. Nu mă interesează luxul și banii dacă nu sunt fericită. Banii nu aduc fericirea, o întrețin, atât. Acum sunt liniștită și vreau să îmi văd de viața mea”, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca Pop i-a înapoiat fostului Rolex-ul de 16.000 €

Sexoasa brunetă a făcut avort

Frumoasa brunetă de la “Insula Iubirii” a vorbit, recent, fără menajamente, despre unul dintre cele mai grele episoade din viața ei. La începutul anului trecut, Bianca Pop a rămas însărcinată, iar, la scurt timp, a recurs la un gest uluitor. Bruneta a făcut avort după ce și-a dat seama că iubitul ei nu este pregătit pentru această relație. (NU RATA: EROTICA BIANCA DE LA “INSULA IUBIRII” ȘI-A SCHIMBAT SILICOANELE!)

”Eu în ianuarie am rămas însărcinată cu Claudiu. Și am făcut avort medicamentos. Am făcut asta pentru că noi suntem împreună de trei ani și el nu a fost în stare să își asume această relație și s-a speriat”mărturisea Bianca, în urmă cu ceva timp.

Cum a răspuns Bianca atunci când a fost acuzată de prostituție

”Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu. Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”a explicat Bianca Pop, în urmă cu ceva timp, pentru site-ul nr.1 din România. 

Protagonista unui pictorial incendiar

Bianca Pop, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – celebră și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1000 €!” – a fost protagonista unui pictorial incendiar. Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale poziții.

Dacă, la începutul ședinței foto, Bianca a pozat în lenjerii sexy, care-i puneau în evidență trupul perfect, pe parcursul shooting-ului, ispita a renunțat la sutien și și-a etalat bustul generos în toată splendoarea. Ca o veritabilă profesionistă, Bianca Pop s-a ”jucat” cu obiectivul aparatului de fotografiat și nu-i de mirare că ”produsul finit” e de natură să răvășească mințile bărbaților. (GALERIE FOTO AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)