Cunoscuta actriță nu-și mai revine după divorțul de Papadopol! Imaginile care vorbesc de la sine

Publicat: 05/02/2020 | 23:07

Ioana Ginghină a traversat una dintre cele mai grele perioade. În vara lui 2019, după 12 ani de relație, actrița și soțul ei și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că s-a scurs ceva timp de la divorțul de Alexandru Papadopol, cunoscuta actriță pare că nu și-a revenit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care vorbesc de la sine. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 2 MILIARDE € SE CĂSĂTOREȘTE CU UN SUPER-MODEL DE LA CHIȘINĂU)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Ioana Ginghină în zona Arcului de Triumf din București. După geanta mare pe care o căra pe umăr, cunoscuta actriță părea că tocmai a părăsit sala de fitness.

Iar, după cât de preocupată arăta, se pare că Ioana Ginghină nu și-a revenit după despărțirea de Alexadru Papadopol. Extrem de grăbită și cu privirea ațintită către telefonul mobil, actrița a mers glonț către mașină, care era parcată la doar câțiva metri distanță de locul de unde a ieșit.

Pesemne că Ioana vorbea cu cineva, pentru că și-a ridicat ochii din telefon doar în momentul în care a traversat strada. În rest, părea extrem de captivată de micul device. Imediat ce a ajuns la mașină, actrița și-a lăsat bagajul, s-a urcat la volan, și s-a îndreptat spre locuință, undeva în zona Militari. (NU RATA: SOȚIA L-A ”ARESTAT LA DOMICILIU” PE FLORIN SALAM!)

Ioana Ginghină, cu o mină preocupată

”Am avut o perioadă foarte bună și financiar!”

”Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar. Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt OK, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri”, a mărturisit Ioana, într-o emisiune TV.

A cunoscut celebritatea în 2004

În 2004, Ioana Ginghină interpreta rolul lui Ildiko Szekelyi în telenovela “Numai iubirea” şi cunoştea astfel celebritatea, care i-a adus, mai târziu, și un pictorial în Playboy, dar și un soț căruia i-a picat cu tronc pe platourile de filmare. Din 2011 până în 2017, Ioana a luat o pauză de telenovele, însă fanii au revăzut în serialul “O grămadă de caramele” o femeie la fel de sexy, pe trupul căreia sarcina nu a lăsat urme, ba dimpotrivă. (VEZI AICI: EX-IUBITUL ”REGINEI INSTAGRAMULUI” S-A CUPLAT CU O MULATRĂ)

Ioana Ginghină este actriță la Teatrul Ion Creangă din anul 2000, deci lucrează de 19 ani cu și pentru copii, astfel că deschiderea unei școli de actorie pentru cei mici a venit ca un pas firesc. Paralel, actrița joacă în spectacolul „Călătorii prin Galaxii”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)