Cunoscunta prezentatoare TV a divorțat în secret! A semnat actele la notar după ce s-a siliconat din cap până-n picioare!

Publicat: 18/12/2020 | 23:38

Lavinia Tîrzianu, cunoscuta prezentatoare de la ”Folclorul sub lupă”, de pe Etno TV, a luat o decizie radicală: a divorțat! Nimeni nu știe, nici măcar apropiații, pentru că a făcut-o în mare secret, la notar. Cuplul nu a mai găsit cale de împăcare, așa că fiecare a luat-o pe un alt drum. Lavinia avea să facă și următorul pas, iar CANCAN.RO vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Lavinia Tîrzianu nu a mai ajuns la un consens cu soțul ei, în ciuda faptului că împreună au doi copii, un băiat și o fetiță, de patru, respectiv doi ani, așa că mariajul celor doi s-a încheiat. În mare secret au rezolvat problema, la notar, dar viața curge mai departe, pentru amândori. CANCAN.RO a aflat că frumoasa prezentatoare a emisiunii de folclor este pe cale să-și refacă viața sentimentală! Lavinia ar fi în tatonări cu un fost fotbalist, iar apropiații lor spun că șansele ca ei să formeze cât de curând un cuplu sudat sunt foarte mari. Unde mai pui că prezentatoarea de 28 de ani s-a prezentat la start cu vizibile îmbunătățiri fizice: siliconată din cap până-n picioare! A fost pentru prima dată când Lavinia s-a lăsat pe mâna esteticianului, iar rezultatul a fost spectaculos. (CITEȘTE ȘI: AMANTA FOTBALIȘTILOR A RECIDIVAT! SILICONATA L-A DIVORȚAT PE ”DOCTORAȘUL VEDETELOR”?!)

Lavinia a divorțat în secret, la notar, după ce s-a tunat din cap până-n picioare

Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret, după ce s-a siliconat din cap până-n picioare

Chiar ea a povestit, pentru starpopular.ro, cum s-a ales cu proteze mamare de 500 ml pentru care are garanție pe viață, dar și cu o remodelare a nasului. “Am intervenit cu mici îmbunătățiri vizavi de corpul meu, sunt primele mele intervenții estetice. Mi-am pus implanturi mamare din necesitate și pentru că era o dorință a mea încă de când eram adolescentă. Am alăptat patru ani și mi s-a părut că e dreptul meu să fac asta. Și, pentru că tot am intrat în operație, mi-am rezolvat și nasul, cu nara stângă nu puteam să respir decât în proporție de 40 %. Nu mi-aș fi permis să fac o altă anestezie totală, încă o intervenție, pentru că recuperarea necesită mult timp, trebuie să am grijă de copii și să merg și la serviciu. Cu această ocazie, vreau să-i mulțumesc doamnei doctor Natalia Marcenco”, a dezvăluit Lavinia Tîrzianu (Vezi AICI detalii și imagini). (NU RATA: DIVORȚATUL BĂNEL NICOLIȚĂ REVINE „ÎN JOC”. CUM L-AM FILMAT PE FOSTUL FOTBALIST ÎN COMPANIA UNEI BLONDE)

Nu mai puțin de patru ore au durat operațiile pentru care Lavinia Tîrzianu a plătit 5.000 de euro. “Sunt foarte mulțumită de rezultat. Mă uit în oglindă, deși, încă am bandajele, și îmi spun: «Lavinia, te iubesc foarte mult!».  Mi-a dat încredere și stimă de sine foarte mult. În cele două sarcini, am luat câte 30 kg în greutate. Le-am dat treptat jos, în decursul unui an, am ajuns la greutatea de 53 kg, la 1,75. Și, ca să fiu puțin hazlie, rămăsesem cu două forme. Acum vă trebui să port bustieră minimum șase luni, primele trei zile au fost mai grele după anestezie și simțeam și o presiune foarte mare pe pieptul meu”, avea să adauge Lavinia, la puțin timp după intervenție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.