Cumnatul lui Florin Salam, probleme cu autoritățile! Ce acuzații i s-au adus albanezului

Publicat: 21/06/2020 | 20:02

Cumnatul lui Florin Salam are probleme cu autoritățile. Bărbatului de origine albaneză i s-au adus mai multe acuzații. 

Fabian, soțul surorii mai mici a lui Florin Salam, locuiește de mulți ani în România, însă a dus un adevărat război cu cei de la Direcția Generală pentru Imigrări, deoarece i se refuză dreptul de ședere pe termen lung în România.

Bărbatul a dat, în 2019, în judecată Direcția Migrație din Ministerul de Interne pentru că i-a oferit doar dreptul temporar de a locui la noi în țară. 

Albanezul a fost dat în urmărire internațională

Fabian, care este căsătorit cu Elena, sora mai mică a lui Salam, din 2011, administrează mai multe pensiuni din București. 

Deși albanezul susține că este preocupat în primul rând de educația și bunăstarea familiei sale și de aceea dorește să poată să rămână definitiv în România, magistrații nu au fost de acord. 

Autoritățile i-au imputat cumnatului lui Salam că a lipsit peste 10 luni din țară, în ultimii cinci ani. Fabian a fost în SUA, acolo unde avea probleme cu legea. În trecut, bărbatul a fost acuzat că face parte dintr-un grup infracțional și a fost chiar dat în urmărire internațională. 

Deși a scăpat de acuzațiile de peste Ocean, Fabian a primit recent doar drept temporar de a locui în România, pentru doi ani.