Cum vor fi afectate zodiile de anul bisect 2020. Unele persoane se vor ridica din anonimat

Publicat: 17/01/2020 | 16:03

Anul 2020 este an bisect de 366 zile, luna februarie având 29 zile. Acest lucru, potrivit astrologilor, înseamnă că este un an hotărâtor din punct de vedere energetic. 

În calendarul gregorian, calendar standard actualmente în aproape toată lumea, majoritatea anilor multipli de 4 sunt bisecți. În fiecare an bisect, luna februarie are 29 de zile în loc de 28. Adăugarea unei zile suplimentare la fiecare an compensează faptul că perioada de 365 de zile este mai scurtă decât un an tropic cu aproape 6 ore. Acest calendar a fost utilizat pentru prima oară în 1582. Așadar, anul 2020 este unul bisect, luna februarie având 29 de zile.

Cum vor fi influențate zodiile în anul bisect 2020

Se spune că într-un an bisect nu este bine să iei decizii care urmează să-ți schimbe cursul vieții sau să te afecteze pe termen lung. De exemplu, n-ar fi bine să te muți, să-ți dai demisia, să faci achiziții importante. Nici să demarezi proiecte de amploare nu este indicat, precum construcția unei case ori schimbarea reședinței.

Dincolo de superstiții, anul bisect 2020 se anunță a fi unul prosper, atât pe plan personal, cât și profesional, pentru cele mai multre dintre zodii.

În plus, 2020 este Anul Schimbărilor. Pentru că este un an când încep cicluri noi de timp. Cele trei conjuncții Jupiter-Saturn, rara conjuncție Saturn-Pluton și mai ales Marea Conjuncție a Generațiilor, Jupiter-Saturn, anunță mari schimbări. Toate au loc în zodia Capricornului, mai puțin marea conjuncție care are loc în Vărsător. Așadar, anul bisect 2020 va fi unul cât se poate de interesant.

Citește și: HOROSCOPUL BANILOR ȘI AL CARIEREI PENTRU 2020

Anul bisect 2020, cel al Șobolanului de Metal în zodiacul chinezesc

Și în horoscopul chinezesc începe un nou ciclu de 12 ani, cu zodia Șobolanului Roșu de Metal, Yang, iar anul 2020 este anul Șobolanului de Metal. În dragoste, se anunță un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiați o familie cu persoana pe care o aveți deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Șobolanului de Metal sunt trainice și fericite. În cazul în care sunteți singuri, deocamdată, pregătiți-vă să vă întâlniți sufletul pereche!

Astrologii spun că anul bisect 2020 va fi unul puternic, prosper şi norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Majoritatea va demonstra hotărâre în împlinirea scopurilor, aspiraţiilor şi chiar a pasiunilor. Este un an foarte bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte şi a evolua.

În ceea ce priveşte cariera şi averea, specialiştii spun că, pentru a-şi atinge obiectivele, oamenii trebuie să fie constanţi, inflexibili şi să nu se lase doborâţi de eşecuri, probleme şi dificultăţi. Oamenii trebuie să se bazeze pe propriile forţe şi să îşi rezolve singuri problemele.

Din punct de vedere al sănătăţii, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare bună, cu excepţia momentelor de mare oboseală. Cea de-a doua parte a anului vine cu multă energie, iar starea sănătăţii fizice şi mintale va fi din ce în ce mai bună. În 2020, practicarea regulată unui sport se va dovedi cel mai bun medicament, pentru trup şi suflet.

Citește și: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020