Cum vor avea loc seminfinalele „live” Românii au Talent și finala, în plină criză a coronavirusului. Am aflat planul secret al Pro TV

Publicat: 26/03/2020 | 09:49

Epidemia de coronavirus pune mari probleme atât oamenilor, cât și emisiunilor de divertisment de la noi și din întreaga lume. Unul dintre show-urile care au de suferit în această perioadă este Românii au talent, căci totul se va schimba, iar emisiunea este nevoită să adopte un alt format, în contextul pandemiei de Covid-19.

Emisiunea Românii au talent are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Semifinalele se apropie cu repeziciune, iar dacă în cei 9 ani au fost transmise live, se pare că acum lucrurile se schimbă.

Astfel, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă spune cum vor decurge lucrurile, dar și cum își poate vota publicul favoriții, având în vedere pandemia de coronavirus care a schimbat cursul normal al lucrurilor. Mai exact, semnifinalele nu vor mai avea public, la fel cum s-a întâmplat în cei 9 ani de emisie. Pe deasupra, semnifinalele nu vor fi transmise live, ci fiecare concurent în parte va fi filmat pe scenă cu un minimum de resurse umane (cameramani, operatori, producători, personal).

ACUZAȚII GRAVE. Presa chineză: „Focarul de coronavirus a pornit din LOMBARDIA, nu din Wuhan”

Cele 11 momente din fiecare semifinală vor fi difuzate la Pro TV sub formă de colaj, iar publicul își va putea vota favoriții. Câștigătorul fiecărei semifinale va fi anunțat a doua zi, pe modelul celor de la IUmor, de la Antena 1.

În marea finală Românii au talent, lucrurile se vor desfășura în același format, tot pe ideea de colaj de momente și publicul va vota, urmând ca marele câștigător să fie anunțat în ziua următoare.

Când se anunță primul val de coronavirus din România

Doina Azoicăi, președinta Societății Române de Epidemiologie susține că România se află încă la început cu pandemia de coronavirus, iar primul vârf al epidemiei va fi undeva la jumătatea lunii aprilie. Mai mult, aceasta consideră că este foarte posibil ca la noi în țară să se înregistreze nu mai puțin de 10.000 de cazuri de infectare.

„Din tot felul de modelări matematice, care iau în calcul ultimele date, se poate să ne confruntăm cu această situație (n.r. – 10.000 de cazuri) și chiar cu cifre mai mari. Și profesorul Streinu-Cercel, și profesorul Rafila au făcut de mult aceste anunțuri și prognoze, probabil în următoarele săptămâni vom atinge niveluri foarte crescute.

Sigur, cu aproape 1.000 de cazuri la zi, cu 100.000 de izolați și încă 6.000 în carantină nu ne putem aștepta decât la o creștere mare în următoarele săptămâni. Probabil pe la jumătatea lunii aprilie să fie un prim vârf epidemic și probabil, așa este și prognoza, după sărbătorile de Paște va fi un alt vârf” a spus Doina Azoicăi, la Digi 24, despre pandemia de coronavirus din România.