Cum va petrece Dan Negru noaptea dintre ani: „Nu e o opțiune bună”

Publicat: 30/12/2020 | 18:48

Dan Negru, supranumit și „Regele revelioanelor”, nu doar „Regele audiențelor”, este trist, după ce pandemia de coronavirus „i-a dat lovitura”, cu restricțiile pe care le-a atras. Și este fix vorba despre noaptea dintre ani, pe care vedeta o făcea de fiecare dată cât mai luminoasă.

Dan Negru are, însă, tăria să glumească. A făcut-o printr-un mesaj transmis prin intermediul CANCAN.RO.

”Din păcate, anul ăsta o să fac Revelionul cu Negru. Nu e o opțiune bună și întotdeauna le-am recomandat tuturor să nu stea pe ecrane de Revelion, dar anul ăsta n-am ce face. A fost cel mai încurcat an pe care eu l-am trăit, așa că finalul lui o să mă prindă în casa, cu Negru”, a spus ”Regele revelioanelor”.

Dan Negru, la primul revelion pe care l-a prezentat

Pe pagina de Facebook, Dan Negru este extrem de activ, iar în ultima perioadă postează chiar și de mai multe ori pe zi. Într-una dintre postări, le-a reamintit urmăritorilor lui ce înseamnă revelionul. Cu nostalgie…

Poza lui Gil Dobrică

”Asta e o fotografie de la primul meu revelion. Era live și pe la 4 dimineața mi-am dat seama că n-am nicio amintire-foto și l-am rugat pe Gil Dobrică să-mi facă o poză. Telefoanele n-aveau camere foto și aveam un aparat cu film cu care puteai să faci un număr limitat de fotografii.

Gil mi-a luat aparatul foto și a intrat pe scenă cu pasul lui de urias, s-a asezat liniștit în fața camerelor TV, acoperindu-le spre disperarea celor din regie și a început să facă poze. Vreun minut la televizor în direct s-a văzut doar spatele lui Gil.

«Las’ bătrâne, să ai și tu o amintire de aici», mi-a spus. De la revelionul pe care-l prezint mâine a 21-a oară am 1.264 de fotografii. Dar încă o am pe aia făcută de Gil Dobrică”, a scris Dan Negru. (CITEȘTE ȘI: DE CE REFUZĂ DAN NEGRU SĂ ÎȘI EXPUNĂ FAMILIA ÎN SPAȚIUL PUBLIC. „REGELE REVELIOANELOR” A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ)

Dan Negru, alături de vedete una și una

„Hai cu inflația”

Într-o altă postare, vedeta a inserat un text în dreptul unei fotografii de acum 18 ani, evident, una de la Revelon. ”Văd peste tot previziuni economice care dau ca sigură inflația la anu’. Păi luați de aici, una tot de revelion. Acu’ 18 ani, revista asta costa 11.900 de lei. Hai cu inflația, că știm cum e…”, a scris Dan Negru. (NU RATA: CUM A PIERDUT DAN NEGRU 5.000 DE DOLARI DINTR-UN FOC, DIN CAUZA COVID-19)

S-a ”plecat”, apoi, tot într-o postare, în fața lui Cleo Stiber, ”Regina Revelioanelor”! ”De 21 de ani prezint Revelioane, dar «bunica» mea într-ale Revelioanelor televizate a fost Cleo Stiber, prima crainică a TVR care în 1957 a prezentat primul revelion TV.

Au trecut 63 de ani de Revelioane televizate în România. Din ăștia 63, eu am prezentat 21 și ca omagiu am vrut să o invit pe doamna Cleo Stiber guest-star într-unul dintre Revelioanele mele, dar n-am reușit să-i dau de urmă.

Locuia în Köln, acu’ niște ani. Azi o fi prea târziu. Amintirea numelui ei e omagiul pe care pot să i-l mai aduc azi! Cleo Stiber”, a fost mesajul lui Dan Negru.

Dan Negru e și “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova. (AFLĂ AICI: CUM AR FI ÎNCERCAT PRO TV SĂ „SABOTEZE” REVELIONUL LUI DAN NEGRU. CE INTERDICȚIE AU PRIMIT VEDETELE AFLATE SUB CONTRACT)

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Dan Negru este supranumit Regele audiențelor, dar și al revelioanelor

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă.

Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat, la editura, Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.