Cum va fi vremea pe 8 decembrie. Anunțul important al ANM: Temperaturile scad și va ninge

Publicat: 07/12/2020 | 16:56

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că mâine, 8 decembrie, vremea se va răci, temperaturile vor fi în scădere comparativ cu zilele anterioare.

În Moldova și local în Muntenia, precipitațiile vor fi mixte, în timp ce în restul țării cerul va fi predominant noros și pot să apară ploi.

În zonele montane vor predomina ninsorile, mai ales în Carpații Meridionali și Carpații Orientali, unde se va depune un strat consistent de zăpadă. Se mențin condițiile de polei, în special în partea de sud-est, sud-vest și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 8-9 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -6 și 4 grade Celsius.

Avertizare meteo: Ninsori și vânt puternic în mai multe zone din țară

Tot astăzi, ANM a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte, polei, în intervalul 07 decembrie, ora 14:00 – 08 decembrie, ora 10:00, în Oltenia, sudul Banatului şi local în Muntenia, precum şi în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. În intervalul menţionat, în zonele menţionate va ninge şi se va depune strat de zăpadă, scrie Gândul.ro. 

Citește și: Prognoza meteo pentru București + Vremea în țară pentru două săptămâni