Cum va fi transportat sicriul cu trupul lui Cornel Galeș. Soțul regretatei Ileana Ciuculete va fi înmormântat pe 12 decembrie

Publicat: 06/12/2019 | 11:12

Chiar dacă s-au despărțit de câteva luni bune, fosta iubită a lui Cornel Galeș a fost cea care a merg de urgență în Spania, după ce a auzit de accidentul mortal. Viviana Mantoiu s-a ocupat de toate formalitățile în acest caz dramatic, inclusiv de repatriere. În legătură cu transportul sicriului cu trupul soțului Ilenei Ciuculete există două variante. El va fi înmormântat joi, 12 decembrie.

Citește și: Cornel Galeș a vrut să se sinucidă în 2017. A scris și mesajul de adio: “Zânica mea..”

Cum va fi transportat sicriul cu trupul lui Cornel Galeș

Potrivit unor surse din anturajul apropiaților lui Cornel Galeș, prima variantă luată în calcul în ceea ce privește aducerea în România a sicriului cu trupul fostului impresar este reprezentată de folosirea unui dric. Dacă se va lua această decizie, atunci, călătoria ar dura două zile, iar coșciugul va fi dotat cu aer condiționat. Pe de altă parte însă, trupul fără viață al soțului regretatei Ileana Ciuculete ar putea fi adus în țară la bordul unui avion. În acest caz, el va fi depus într-un sicriu de zinc.

Citește și: Jurământul pe care ultima iubită i l-a făcut lui Cornel Galeș. O implică și pe Ileana Ciuculete!

Cornel Galeș, în platoul unei emisiuni după moartea soției sale, Ileana Ciuculete © Kanal D
Cornel Galeș, în platoul unei emisiuni după moartea soției sale, Ileana Ciuculete © Kanal D

Viviana Mantoiu a reușit să se ocupe de formalitățile de la morgă și cele pentru repatriere, chiar dacă nu este rudă cu fostul impresar, însă, la obiectele personale și apartamentul din Spania au acces doar moștenitorii direcți ai lui, inclusiv fiica lui, Claudia.

Citește și: Fiica Vivianei, mesaj dureros după moartea lui Cornel Galeș: ”Se zice că Dumnezeu…”

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier, produs în apropiere de Valencia.