Cum trece Bianca Drăgușanu peste despărțirea de Alex Bodi Am filmat-o la terasă cu…. + De ce a dat foc buchetului de trandafiri “A ars. Nu mă…”

Publicat: 02/06/2020 | 23:39

Bianca Drăgușanu dă semne că a trecut peste despărțirea de Alex Bodi și peste faptul că acesta și-a „oficializat” relația cu sexoasa Daria Radionova. Focoasa blondină a profitat de deschiderea teraselor și a petrecut în compania unor prieteni. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile, precum și declarațiile de ultimă oră ale fostei prezentatoare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a fost una tumultuoasă, presărată cu multe despărțiri, împăcări, dar și cu episoade violente. Cei doi au luat-o pe drumuri separate și par că nu vor să mai audă unul de celălalt.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în zona Herăstrău din Capitală. Din câte se pare, vedeta a profitat de deschiderea teraselor și a ieșit alături de un cuplu la un local select din zonă.

Timp de aproximativ o oră, vedeta s-a întreținut cu prietenii ei, la un pahar cu apă. De menționat că, pe toată perioada, Bianca Drăgușanu a preferat să-și țină privirea ascunsă sub o pereche de ochelari de firmă. Și, mai mult decât atât, nu de puține ori, vedeta și-a ațintit toată atenția către telefonul mobil, fâcând abstracție de cuplul ce o însoțea. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU S-A ÎNTINS PESTE TEJGHEA ȘI… BUSTUL I-A EVADAT DIN BLUZIȚA STRÂMTĂ. ATENȚIE, IMAGINI +18)

Bianca Drăgușanu, la terasă alături de un cuplu

Prima reacție despre gestul imprevizibil!

Nu s-a întâmplat nimic. A ars. Nu mă interesează subiectul și nici actorii. Ei nu fac parte din filmul meu. Nu comentez mai mult”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Luni, Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Frumoasa blondă a postat câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. După ce a analizat bilețelul care a însoțit buchetul, vedeta a făcut un gest incredibil. În doar câteva secunde a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Deși nu menționează din partea cui au venit superbele flori, toate indiciile spun că expeditorul ar fi Alex Bodi. Având în vedere reacția vedetei și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei, mesajul Biancăi pare destul de clar. (NU RATA: AVEM DETALIILE DESPĂRȚIRII “DEFINITIVE” DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “NU S-AU ÎNȚELES DELOC ÎN IZOLARE ȘI…”)

Bianca, ”camuflată” la plecarea de pe terasă

”Toate ca toate, dar numele meu tot există în istoricul căutărilor tale”, a fost un alt mesaj postat de Bianca Drăgușanu, pe contul de Instagram.

Alex Bodi pare să o cucerească pe Daria Radionova cu „armele” folosite în relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi nu-și mai ascunde relația cu Daria Radionova și, mai mult de atât, încearcă să o cucerească și să o impresioneze prin aceleași metode pe care le-a aplicat și în cazul Biancăi Drăgușanu. Zilele trecute, afaceristul din Mediaș n-a mai putut să îndure dorul de iubita lui din Londra, așa că s-a decis să îi facă acesteia o vizită. Și nu o vizită oarecare, căci a închiriat un avion de lux, a îmbrăcat cel mai elegant costum și a pornit la drum. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU E ISTORIE! CE DECLARAȚIE DE IUBIRE I-A FĂCUT DARIA RADIONOVA LUI ALEX BODI, ÎN VĂZUL TUTUROR)

Vă reamintim că, imediat după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie de Alex Bodi, acesta a închiriat un avion privat și a venit direct în România, din Londra, pentru a o împăca. Mai mult, i-a oferit în dar și o geantă Chanel, a cărei valoare se ridică la 6.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)