Cum și-au împodobit bradul de Crăciun cântăreața Andra și soțul ei, Cătălin Măruță

Publicat: 21/12/2019 | 09:33

Bradul de Crăciun a devenit o tradiție de care ne bucurăm cu mic, cu mare, în fiecare an. La fel și Andra și soțul ei, Cătălin Măruță.

Recent, cei doi și-au împodobit bradul de Crăciun, care arată de nota 10. Plin cu globuri, beteală și alte ornamente, pomul este de-a dreptul fabulos.

Lângă brad, Andra și Cătălin Măruță, împreună cu cei doi copii ai lor, s-au fotografiat alături de Moș Crăciun. Toți așteaptă cu siguranță sărbătorile de iarnă care vor fi și în acest an fabuloase.

Citește și: CÂȚI BANI ADUC LUNAR ÎN CASĂ ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. CARE CÂȘTIGĂ MAI MULT

Andra Măruță, mama a doi copii

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Citește și: ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ AU ÎNTORS TOATE PRIVIRILE AZI-NOAPTE. CUM AU APĂRUT LA O PETRECERE

Andra și Cătălin s-au cunoscut la mare, iar trei ani mai târziu au făcut și nunta. Într-un interviu pentru perfecte.ro, Cătălin a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere: „Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”.