Cum și-a serbat soția lui Tudor de la Fly Project ziua în carantină. “Nici dacă voi suferi vreodată de Alzheimer nu voi putea uita…”

Publicat: 27/03/2020 | 11:59

Pandemia de coronavirus a afectat extrem de tare întreg showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antenă nu o să uite prea ușor aniversarea de 35 de ani. Soția lui Tudor de la Fly Project și-a sărbătorit ziua în carantină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații și imagini uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL MILIONAR E ACUZAT DE FOSTA SOȚIE CĂ LE PLĂTEȘTE COPIILOR O PENSIE DERIZORIE)

Anamaria Ionescu, fosta prezentatoare de la Antena 1, a împlinit recent frumoasa vârstă de 35 de ani. Din cauza pandemiei de coronavirus, soția lui Tudor de la Fly Project nu o să uite prea ușor această aniversare. (NU RATA: TUDOR (FLY PROJECT) S-A AFLAT PE AEROPORTUL DIN AMSTERDAM ÎN TIMPUL ALERTEI TERORISTE)

Blondina a fost profund marcată de criza provocată de COVID-19 și asta pentu că de ziua ei de naștere nu a avut alături persoanele dragi. Anamaria s-a conformat restricțiilor și, în loc de un super-party, a petrecut doar alături de soț și fiică, între patru pereți.

„Va fi interesant să le povestim nepoților”

Anamaria Ionescu a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Soția lui Tudor ne-a povestit cum și-a aniversat ziua de naștere. (VEZI AICI: CUM ARATĂ CASA VISURILOR ANEI IONESCU DE LA FLY PROJECT)

“Nici dacă voi suferi vreodată de Alzheimer (Doamne fereste!) nu voi putea uita vreodată ziua asta de naștere. Nu mi-am imaginat vreodată că voi apuca să trăiesc astfel de vremuri. A fost extrem de greu , de ziua mea, să nu pot să-mi strâng în brațe familia. Să nu pot să-mi pup fratele, tatăl, bunicii, prietenii. Greu, greu tare. Dar știu că statul în casa este spre binele nostru, al tuturor. Va fi interesant să le povestim nepoților noștri despre perioada asta. Și vreau să le spunem că noi, o țară mică din Europa, am fost uniți și ne-am revenit repede. Depinde de noi asta”, a declarat Anamaria Ionescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, și-a aniversat ziua între patru pereți

Sechestrată în Cuba!

În urmă cu aproximativ un an, Tudor Ionescu, simpaticul membru al formației ”Fly Project”, a vrut să își răsfețe frumoasa soție, Anamaria, cu un superb sejur în Cuba. Dar cum, uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, în loc de o vacanță de vis, cei doi s-au trezit într-un coșmar. (NU RATA: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

”Noi am auzit de «Maria La Gorda» de pe internet. Am văzut locul în niște fotografii foarte reușite și nu știam exact la ce să ne așteptăm. Știam doar că este o plajă sălbatică. Am ajuns noaptea acolo, după un drum foarte dificil, de șase ore. Surpriză neplăcută a fost cazarea, pentru că mai erau disponibile câteva camere, în singurul loc unde ne puteam caza, în care condițiile nu erau cele mai bune. Nu aveam apă și era beznă peste tot.

Într-una dintre camere ne-a gonit un mușuroi de furnici, iar în alta am rămas blocată în baie. După ce am schimbat camera de trei ori și, în sfârșit, am reușit să ne liniștim și să ne instalăm undeva, am constatat că nu era apă deloc. Apoi am aflat că apa se oprește de la 1 la 7 dimineața. Partea bună a fost că, a doua zi, când ne-am trezit, ne-am dat seama că a meritat efortul de a ajunge acolo, pentru că peisajul era de vis,  mărturisea Anamaria Ionescu, în urmă cu ceva timp.

Soția lui Tudor de la Fly Project nu o să uite prea ușor aniversarea celor 35 de ani

Anamaria și Tudor Ionescu s-au căsătorit în 2015

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţiei Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Anamaria Stancu şi Tudor Ionescu formează însă un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut într-o studio de înregistrări, iar din acel moment şi până la ora actuală ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe 1 august 2017, Anamaria a născut o superbă fetiţă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)