Cum și-a câștigat Connect-R primii bani: „Eram prinț și cerșetor! Vindeam ziare în intersecție: Ia ProSportu’, ia ProSportu’!” | VIDEO

Publicat: 08/01/2021 | 20:14

Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României, a trecut prin momente mai puțin roz, în drumul său spre faimă. Într-un podcast, în care apare alături de cunoscuta vloggeriță Laura Giurcanu, artistul a dezvăluit că pentru a face primii bani a vândut ziare.

Prin mâinile lui a trecut și ProSport, unul dintre cele mai importante ziare românești și primul tipărit color în România, edițiile sale fiind distribuite între anii 1997 și 2013. „Eram prinț și cerșetor. Dimineața la ora 4:00 eram la Casa Scânteii, de unde îmi luam ziarele. Am fost ziarist, am vândut ziare (râde). Am vândut ziare aproape patru ani în intersecție! În același timp aveam clip pe Atomic TV cu RACLA. Eram profesionist! Ce flow aveam! „Naționalu’, Libertatea! Ia ProSportu’, ia ProSportu’! Le era drag oamenilor de mine. Aveam dreaduri pe jumătate de cap. Avem un talent… Iubeam ce făceam în momentul acela.

CITEȘTE ȘI: CONNECT-R ȘI MISHA S-AU ÎMPĂCAT? DETALIUL DEZVĂLUIT FANILOR DE CĂTRE ARTIST

Aveam un teanc de 100 de ziare, le făceam evantai și le număram. Și la 6 și un pic eram în intersecție. Mă duceam la chioșc și îmi luam un pachet de țigări și o cafea, pe datorie, până la ora 10:00, că adunam (bani) din ziarele vândute. Rămâneam cu 30 de lei pe zi, cât să merg la fast food să îmi iau un burger, o Cola, cât să stau de discuții cu rapperi.

NU RATA: CONNECT-R, MESAJ FULMINANT LA ADRESA BOR: “CUM SCHILODIȚI VOI MINȚILE SĂRMANILOR CREȘTINI”. CE I-A TRANSMIS PATRIARHULUI DANIEL

Am lucrat și la o firmă la care împărțeam pliante ca să îmi cumpăr o geacă. Mă duceam la un spectacol în Constanța unde veneau mulți rapperi cunoscuți, trebuia să fiu bine”, a povestit cunoscutul cântăreț, scrie prosport.ro.