Cum „și-a bătut joc” Gabriela Cristea de Tavi Clonda, după ce acesta a rugat-o să-l tundă: „M-a mâncat în f%^$. Mi-ai făcut gaură”

Publicat: 12/04/2021 | 09:44

Pentru că salonul la care se tundea, de regulă, Tavi Clonda s-a închis, Gabriela Cristea a venit cu soluția perfectă. Moderatoarea de la Antena Stars s-a oferit să-l tundă chiar ea pe soțul său, însă rezultatul nu a fost deloc cel dorit de artist.

Despre Gabriela Cristea și Tavi Clonda știe toată lumea că sunt doi oameni extrem de deschiși și modești, așa că aceștia nu au nicio problemă să-și expună viața personală la televizor, una prea normală pentru niște vedete.

Tavi Clonda s-a confruntat cu o neplăcere destul de mare atunci când a aflat că salonul la care se tundea de obicei s-a închis, însă soția lui a venit cu o soluție în ajutorul său. Gabriela Cristea nu a mai stat pe gânduri: a pus mâna pe mașina de tuns și s-a pus pe treabă.

Numai că socotelile de acasă nu se potrivesc mereu cu cele din târg, așa că Tavi Clonda s-a ales cu o gaură în păr de toată frumusețea, după ce Gabrielei Cristea…i-a scăpat mâna pe mașina de tuns.

„Iubire, ești foarte stresată. Uite! Eu îți fac mărimea în părți, unde pot să mă tund eu. Dar tu trebuie să-mi faci trecerea aia, tu mă îndrepți. Ia-mă cu tupeu, ce se poate întâmpla?! Crește. Hai să vedem ce iese. Oricum, e de luat din spate! Simt că iei într-o parte. Trebuie să iei în sus, vertical. Nu te duce într-o parte. (…) M-ai umplut de păr… Mamă, ce „borduri” am. M-a mâncat în f… Mai bine îmi vedeam de viața mea. Și la frizer am emoții. Mi-ai făcut gaură. Crezi că nu simt? Și mă cam doare!”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

„Ți-ai bătut joc. Ia de aici, un pic, să continui cumva, că eu nu pot singur. Îndreaptă-l! La spate zici că am boală de stresat, zici că mi-a căzut părul”,a mai transmis artistul.

Cum s-a scuzat Gabriela Cristea: „Important e că eu m-am distrat”

Deși rezultatul tunsorii nu a fost cel așteptat de Tavi Clonda, Gabriela Cristea nu a fost prea afectată de cele întâmplate și chiar a susținut sus și tare că soțul său va mai apela, cu siguranță, la serviciile ei.

„L-am mai tuns când a început pandemia și probabil atunci toate nevestele și-au tuns bărbații sau ne-am „răzbunat” pe ei. L-am tuns bine prima dată, acum, în schimb, mi-a scăpat mâna. (…) Știam că te duci la o întâlnire cu vreo gagică și te-am rezolvat. Nu mi-am dat seama că e mașina pusă pe 0 și mi-a scăpat mâna. Una peste alta, nu l-am tuns foarte rău, l-au primit și la emisiune și totul a fost bine. Nu e foarte grav, important e că eu m-am distrat”, a declarat Gabriela Cristea.

Sursă foto: arhivă rețele de socializare