Cum se va termina, de fapt, serialul Vlad, de pe Pro TV. Unde trebuie să te uiți ca să-ți dai seama de deznodământ

Publicat: 28/01/2020 | 18:53

Pe 9 decembrie 2019, pe Pro TV, telespectatorii au putut viziona ultimul episod din sezonul 2 al serialului Vlad, unul dintre cele mai urmărite în România. La scurt timp, fanii au început să se întrebe când va începe cel de-al 3-lea sezon.

Monica Bârlădeanu, actrița care o interpretează pe Carla în îndrăgitul serial, a anunțat că sezonul 3 din Vlad urmează să înceapă în acest an. Va conține 13 episoade, toate cu final neașteptat. De precizat că data premierei nu a fost încă stabilită. Cert este că serialul va rula tot pe Pro TV.

(VEZI AICI: SERIALUL VLAD, EPISODUL 12. PERSONAJUL PRINCIPAL, CU INIMA SFÂȘIATĂ DE PROPRIUL TATĂ. CE I-A DEZVĂLUIT DUPĂ ANI DE TĂCERE)

S-a aflat! Cum va fi finalul serialului Vlad, de la Pro TV

Este de așteptat ca sezonul 3 al serialului Vlad să înceapă tot în toamnă, dacă ținem cont că cel precedent a avut premiera pe 9 septembrie 2019, pe Pro TV. Fanii așteaptă, însă, un anunț oficial, fiind nerăbdători să-și revadă eroii.

Sezonul 3 al serialului Vlad, ce urmează a fi difuzat pe Pro TV, se anunță unul, de-a dreptul, spectaculos. Cei care vor rămâne în fața micilor ecrane nu vor avea, cu siguranță, ce regreta.

Dacă vrei să afli cum se va termina serialul Vlad, de pe Pro TV, este indicat să accesezi link-ul de mai jos. Aici trebuie să te uiți ca să-ți dai seama de deznodământ. Finalul coincide cu cel din serialul turcesc Ezel, episodul 61.

Citește și: Unde se filmează, de fapt, serialul Vlad de la Pro TV

Totul despre serialul Vlad, difuzat de Pro TV

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, spune povestea lui Adrian (Anghel Damian) / Vlad (Adrian Nartea), cel care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea).

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), poreclit „Inginerul”, el devenind mentorul lui. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis.

Citește și: Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din serialul “Vlad”, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”