Cum se termină războiul „haiducilor” din showbiz. „Va rămâne «Zugravul lui 7 cai»”

Publicat: 13/12/2020 | 13:05

S-au terminat vremurile de haiducie pentru Cristi Caloeanu și ceilalți doi colegi ai lui, Cătălin Vieru și Dragoș Mihai, din noua trupă „Haiducii lui 7 cai”. Fostul impresar al primilor doi și cel care a înfințat trupa originară, „Haiducii”, Radu Baron, împreună cu fostul lor coleg, Marian Nicolae, au câștigat zilele trecute procesul în prima fază, iar instanța a decis că marca „Haiducii lui 7 cai” nu mai poate să fie folosită.

Astfel, Cristi Caloeanu, ex-Haducii, un cântăreț mediatizat inclusiv pentru disputele în care s-a aflat de-a lungul timpului, a primit în plin decembrie, „cadou” de ziua lui, o veste teribilă: anularea de către Tribunalul București a mărcii trupei sale, „Haiducii lui 7 cai”, adică principala lui sursă de venit.

„Au pierdut pe motiv de rea-credință”

„Am câștigat în urmă cu câteva zile procesul cu ei! Avocatul m-a sunat acum câteva zile să mă felicite și să îmi spună că cei doi, Caloeanu și Vieru, au pierdut dreptul de a mai folosi numele «Haiducii lui 7 cai», pe motiv de rea-credință. Cristi va rămâne «Zugravul lui 7 cai», că el cu asta se mai ocupă, este zugrav”, ne-a declarat Radu Baron.

Acum peste zece ani, cei trei „Haiduci” făceau furori

„Noi am plecat de la Radu Baron în această formulă: Cristi, eu și Cătălin Vieru. Apoi am realizat faptul că, pe la spatele meu, Cristi înființase deja marca «Haiducii lui 7 cai». Și mai sunt multe nedreptăți făcute de el care m-au făcut să mă dezic de el și să îl acționez în judecată împreună cu fostul nostru impresar.

Oricum, la «Haiducii», eram liderul trupei; în plus, ei s-au folosit la concerte după ce am ieșit din trupa de negativele mele”, ne-a declarat și Marian Nicolae, liderul inițial al proiectului „Haiducii”.

Ce spune instanța

„Soluția pe scurt: Admite capetele 1 și 2 de cerere. Anulează marca naţională «Haiducii lui 7 cai» înregistrată în Registrul Naţional al Mărcilor sub nr. 126607/11.11.2013, pentru clasa 41. Respinge în rest acțiunea. Cu apel în 30 de zile de la comunicare la Curtea de Apel București. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti. (VEZI ȘI: CE JOB ȘI-A GĂSIT CRISTI (EX-HAIDUCII) CA SĂ POATĂ SUPRAVIEȚUI)

Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 09.12.2020. Document: Hotărâre 1956/2020 09.12.2020″, se arată pe portalul instanțelor de judecată din România.

Haiducii și impresarul au mai multe procese în desfăşurare

Neînțelegerile din sânul trupei „Haiducii”, care au culminat cu plecarea celor trei „voinici”, Cristi, Marian și Cătălin, de sub tutela lui Radu Baron, impresarul lor, au început în urmă cu vreo cinci ani, în 2015.

Cristi Caloeanu s-a bucurat mereu de viață

Ulterior, în 2018, Marian Nicolae s-a certat și el cu foștii colegi, care l-au înlocuit cu un alt artist: Dragoș Mihai. „Trupa «Haiducii» era formată doar dintr-un solist, Marian, și doi dansatori, întrucât ceilalți nu știu să cânte”, declara acum ceva timp, Radu Baron. Ulterior, Marian s-a împăcat și apoi asociat cu impresarul Radu Baron în procesele pe care aceștia le au cu restul „haiducilor”.

„Haiducii lui 7 cai” a fost de fapt numele unui film celebru

Numele Haiducii lui 7 cai, a fost de fapt numele unui film celebru realizat de Sergiu Nicolaescu, în care au jucat printre alții, Florin Piersic și Marga Barbu. (CITEȘTE AICI: “DEVORATOAREA DE FOTBALIȘTI” A PUS MÂNA PE „HAIDUCUL” CRISTI. “EL ESTE FOARTE MISOGIN, IAR EU FOARTE FEMINISTĂ“)

Notorietatea filmului se pare că i-a dat ideea lui Caloeanu să ia această marcă, însă, după cum se poate vedea, doar pentru scurt timp, acum trebuind să se gândească, în cazul în care vrea să mai cânte, la un nume nou, fără legătură cu sintagma de „haiduci”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.