Cum se respectă soția unuia dintre cei mai controversați afaceriști din Capitală. A coborât la salon dintr-un Bentley de 300.000 €, cu șofer personal

Publicat: 24/02/2021 | 23:31

CANCAN.RO vă prezintă imagini inedite cu soția unuia dintre cei mai controversați afaceriști din București. Partenera de viață a lui Robertino Georgescu circulă prin Capitală cu o limuzină de 300.000 de euro cu șofer.

Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe partenera de viață a lui Robertino Georgescu în zona de nord a Capitalei. Femeia din spatele controversatului afacerist pare să fie extrem de discretă. Cu toate acestea, nu poate să treacă neobservată atunci când iese în oraș.

Soția lui Robertino Georgescu circulă prin Capitală la bordul unei limuzine de lux, cu șofer

Ca o adevărată doamnă din înalta societate, soția afaceristului se respectă și circulă prin București la bordul unei limuzine de 300.000 de euro, un Bentley Mulsanne – Two Tone, care, evident, vine ”la pachet” cu un șofer personal.

Soția lui Robertino Georgescu, o femeie cu stil și extrem de discretă

Zilele trecute, soția lui Robertino Georgescu a bifat o apariție de milioane atunci când a mers la salonul de înfrumusețare. Și nu excelează doar la capitolul auto. Imediat ce a coborât din Bentley-ul de 300.000 de euro, soția lui Robertino Georgescu și-a etalat ținuta impecabilă. Pe tocuri și cu o blană extrem de șic, blondina s-a îndreptat agale spre salon, acolo unde este de presupus că a avut parte de o repriză de răsfăț, în timp ce șoferul a așteptat-o cuminte în mașina parcată chiar în fața locației. (VEZI ȘI: EI SUNT PATRONII NOULUI FOCAR DE COVID-19 DIN BUCUREȘTI. ANCHETATORII ÎI CERCETEAZĂ PENTRU INFECTAREA A 34 DE MUNCITORI INDIENI)

Soția lui Robertino Georgescu se îndreaptă către salon

Focar de COVID pe șantier

Robertino Georgescu este unul dintre patronii șantierului bucureștean unde, în 2020, s-au infectat cu COVID-19 zeci de muncitori indieni. Anul trecut, Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul șantierului din București unde 34 de muncitori indieni au fost descoperiți pozitivi cu coronavirus. Potrivit unor surse din anchetă, Robertino Georgescu și Daniel Ionel Drăgulin au fost cei vizați ca responsabili pentru îmbolnăvirea indienilor.

Robertino a ”dat” daună totală unui Lamborghini Urus

În toamna anului 2019, controversatul afacerist Robertino Georgescu a fost implicat în cel mai ”scump” accident din București. Șoferii unui Lamborghini Urus și unui BMW Seria 5 își aleseseră destinații diferite, dar s-au ”pupat”, într-o intersecție.

Cam așa s-ar fi petrecut totul, conform bărbatului a cărui soție conducea BMW-ul. Robertino Georgescu, șoferul de la volanul Lamborghini-ului, nu s-ar fi asigurat și, în intersecție, a intrat frontal în bolidul care i-a ieșit în cale.

„Cel cu Lamborghini a ocolit coloana încadrată să facă stânga spre cheiul Dâmboviţei, în intersecție, și nici măcar nu s-a asigurat. A lovit cu viteză autoturismul BMW, în care se afla soția mea, care mergea să ia copilul de la grădiniţă”, a povestit bărbatul.

Soțul femeii care a fost rănită ușor, dar a tras și o mare sperietură, a mai spus că șoferul vinovat și-a recunoscut fapta, la Poliție, și a fost amendat, pe loc. ”Suntem fericiți că soţia este în regulă, doar cu nişte dureri la gât și la cap. Bine că nu aveam fetițele în maşină în momentul accidentului”, a mai dezvăluit bărbatul.

Robertino Georgescu, condamnat pentru „otrăvirea” apei din Popești-Leordeni

În 2011, dezvoltatorul imobiliar Robertino Georgescu a fost implicat într-un scandal uriaş în Popeşti-Leordeni, acolo unde a construit ansamblul de locuinţe Metropolitan. Scandalul s-a soldat cu un proces, în urma căruia Robertino Georgescu a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Curtea de Apel București i-a redus însă pedeapsa la doi ani cu suspendare. Anchetatorii l-au acuzat pe Robertino Georgescu că, în calitate de investitor imobiliar, şi-a pus muncitorii să racordeze ilegal ansamblul pe care l-a construit la canalizarea din Popeşti-Leordeni. (NU RATA: IRINEL COLUMBEANU I-A FOST MENTOR. PRIMELE IMAGINI CU ROBERTINO, MULTIMILIONARUL CARE A ”OTRĂVIT” POPEŞTI-LEORDENII CU FECALE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.