Cum se protejează Laura Giurcanu de coronavirus? Mesajul transmis fanilor: „Este singurul lucru pe care îl putem face”

Publicat: 12/03/2020 | 17:00

Coronavirus s-a extins la nivel global. Virusul a provocat panică în mai toate țările, iar numărul cazurilor celor contaminați crește de la o zi la alta cu o viteză alarmantă. În prezent există, la nivel global, 127,863 de oameni infectați, dintre care au fost înregistrate 4,781 de decese.

În România situația este la fel de alarmantă. Toată lumea trebuie să se protejeze, să evite zonele aglomerate și să se dezinfecteze. La fel procedează și vedetele, multe dintre ele și-au luat măsuri de precauție și încearcă să respecte toate regulile. La fel face și Laura Giurcanu care a decis că varianta cea mai sigură este să nu mai iese din casă o perioadă.

Vedeta a posta pe contul personal de Instagram mai multe stories, din casă, cu ea și iubitul său. Laura Giurcanu a avut și un mesaj pentru cei care o urmăresc și i-a sfătuit să facă același lucru.

„STAY AT HOME! Voi petrece următoarele câteva zile acasă, în încercarea de a sta departe și de a-i PROTEJA pe cei vulnerabili cu care aș putea intra în contact. Cred că este singurul lucru pe care-l putem face. Multe lichide, dietă echilibrată & MULT CALM. Nu trebuie să intrăm în panică, însă ESTE ABIA ÎNCEPUTUL și trebuie luat ÎN SERIOS tot ce se întâmplă.

Netflix, filme, cărți, ordine prin lucruri, stat pe laptop. Sunt multe lucruri pe care le putem face. Toată panica asta generală mă face să realizez cât de incredibilă este o viață liberă & liniștită, în care poți să te plimbi, să călătorești, să fii cu prieteni și familie, să mergi la concerte și filme etc. SEE YOU SOON!”, a scris Laura Giurcanul, pe contul personal de Instagram.

În prezent, în România au fost confirmate 48 de cazuri, de persoane infectate cu virusul COVID-19, dintre care șase au fost declarați vindecați.