Cum se protejează Andra și Cătălin Măruță de coronavirus: ”Fiecare dintre noi poate ajuta puțin, stând în casă mai ales!”

Publicat: 21/03/2020 | 16:31

Distanțarea socială trebuie respectată cu strictețe în această perioadă în care pericolul infecției cu noul coronavirus este din ce în ce mai mare și pe teritoriul României, iar vedetele – la rândul lor – nu pot face excepție de la această regulă impusă de autorități.

Andra, Cătălin Măruță și copiii au petrecut în aer liber, dar în propria curte, feriți de orice pericol. Iar apoi au postat și fotografii pe pagina de socializare a Evei, îndemnându-i pe internauți să respecte regulile și să stea acasă. Familia Măruță s-a delectat cu burgeri și a pretrecut momente minunate, după cum au putut constata cei care au accesat pagina de socializare.

”Am scos fetele la masă la noi in grădină! Am comandat burgeri si mâine cred că ar merge niște paste sau pește, încă dezbatem! Vrem sa comandam de la restaurantele noastre preferate pentru a le susține acum, când funcționează doar cu livrare la domiciliu. Fiecare dintre noi poate ajuta puțin, stând in casă mai ales! #staiacasa, a fost mesajul postat de familia Măruță pe pagina de socializare a Evei Măruță.

Cătălin Măruță, pregătit pentru a mușca din burger

(VEZI ȘI AICI: MIHAELA RĂDULESCU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE PRINȚUL ALBERT DE MONACO A FOST DEPISTAT POZITIV LA CORONAVIRUS: “E PESTE TOT…”)

”Și noi stăm acasă!”

Binențeles, internauții au reacționat imediat la această postare și la acest îndemn, cu atât ai mult cu cât ar trebui ca foarte mulți oameni să înțeleagă, în această perioadă, că distanțarea socială este esențială. Iar timpul petrecut cu familia reprezintă, de altfel, o mulțumire sufletească imensă.

”Va admir pentru felul in care reusiti sa treceti peste aceasta perioada grea din viata noastra, a tuturor! Sunteti plini de dragoste si asta se vede pe chipurile voastre! Ne transmiteti o energie uimitoare!❤️❤️❤️❤️”, ”Pofta buna vă doresc”, ”Salutări din Pitești ????și noi stam acasa”, ”Salutari din Spania ???? SiNoiStamAcasa”, ”Pofta Buna !!! sinteti o familie frumoasa cu copii frumosi si inteligenti !!! Numai bine !”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de vizitatorii paginii.