Cum se poartă socrul lui Adi Mutu în închisoare. Am aflat ce au trecut gardienii în fișa de deținut a tatălui Sandrei

Publicat: 03/01/2021 | 23:27

Miodrag Bachici, nimeni altul decât socrul lui Adi Mutu, nu a reușit să-i înduplece pe magistrați! Condamnat la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri, tatăl Sandrei a cerut eliberarea condiționată, doar că nu a obținut-o! Care a fost motivul? CANCAN.RO are și răspunsul, și detaliile din motivarea instanței, în exclusivitate.

Socrul antrenorului ”tricolorilor” mici a fost condamnat în 2002, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. În 2013, tatăl fostei Miss România a fost încarcerat, după ce reușise să se ascundă timp de mai bine de 10 ani. Recent, după ce a petrecut șapte ani în spatele gratiilor, Miodrag Bachici, părintele Sandrei, a cerut magistraților de la Judecătoria Timișoara să fie eliberat condiționat.

CANCAN.RO a aflat cum s-a comportat în închisoare socrul lui Adrian Mutu. Vă prezentăm, în exclusivitate, ce au notat gardienii, în fișa de deținut, despre Bachici. „Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 de ori, din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor online și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar”, este doar un fragment din documentul aflat în posesia CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: ADRIAN MUTU A ”DESCINS” LA FRF CU 80.000 € ”LA PURTĂTOR”)

Ce a stabilit Comisia în cazul tatălui Sandrei Mutu

Comisia a concluzionat, în urmă cu mai bine de o lună, că Miodrag Bachici întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a fi eliberat condiționat. Astfel, în procesul verbal al Comisiei s-au reținut următoarele: ”persoana condamnată se află în executarea unei pedepse de 12 ani închisoare, iar executarea pedepsei a început la data de 20.03.2013 și urmează să expire la data de 01.12.2024.

Sandra s-a măritat cu Adi Mutu în 2016, un an mai târziu devenind mămică

Pentru a deveni propozabil în vederea liberării condiționate, condamnatul trebuie să execute 3/4 din pedeapsă, respectiv 3.287 zile, din care, în cazul în care muncește 365 zile considerate executate pe baza muncii prestate și 2.922 zile efectiv executate.

Din acest punct de vedere, comisia a constatat că petentul a executat de la data de 20.03.2013 până la data de 02.12.2020, 2.815 zile; a executat arest preventiv 108 zile; se consideră executate ca urmare a muncii prestate 395 zile; total zile câștigate și executate 3.318. Ca urmarea a aplicării dispozițiilor art. 55 alin. 1 din Legea 169/2017, a beneficiat de un număr de 108 zile, datorită cazării în condiții necorespunzătoare”. (VEZI AICI: CUNOSCUTA ȘTIRISTĂ DE LA PRO TV SE CĂSĂTOREȘTE CU REGIZORUL CARE A LUCRAT CU MUTU, HAGI ȘI ANTONIA!)

Nu a fost sancționat disciplinar, dar… rămâne după gratii!

Ce a mai constatat Comisia pentru eliberare condiționată? ”Din caracterizarea întocmită petentului condamnat rezultă că pe parcursul executării pedepsei privative de libertate a prezentat o conduită constant pozitivă în conformitate cu normele instituției și s-a adaptat corespunzător la mediul carceral.

Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 ori din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor on-line și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar.

A desfășurat în mod constant activități lucrative cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului și activități lucrative, în regim prestări servicii, începând cu luna septembrie 2014 și până în prezent, în luna octombrie 2020, când activitățile lucrative au fost suspendate datorită contextului epidemiologie și a obținut rezultate bune în muncă.

A desfășurat activități lucrative de tip prestări servicii în comunitate, fiind repartizat în regim deschis fără supraveghere. De asemenea, petentul se află la prima analiză, iar la data de 02.12.2020 comisia din cadrul Penitenciarului Timișoara, a considerat că petentul poate beneficia de liberare condiționată”.

Cu toate acestea, magistrații i-au respins cererea de eliberare condiționată socrului antrenorului selecționatei de tineret a României (Vezi AICI detaliile).

Adrian Mutu și Sandra au făcut nunta pe o plajă din Cuba

Nuntă pe plajă în Cuba

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. În 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu avea să divorțeze în 2015 de Consuelo.

(VEZI AICI: Adrian Mutu la 41 de ani | Copilăria „Briliantului”, dezvăluită de primul antrenor: „I se spunea Brontozaurul” + Câte porții de macaroane mânca la o masă)

S-a căsătorit civil cu Sanda Bachici în 2016, iar după un an, Adi Mutu și fosta Miss România au avut parte de o nuntă ca în povești, pe o insula exotică din Cuba. În același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago, botezat la același eveniment.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.