Cum se poartă, de fapt, Adi Sîna cu cei 2 copii ai Ancăi Serea care nu sunt ai lui. Îți vei schimba părerea despre el

Publicat: 14/04/2020 | 09:20

Anca Serea și Adi Sînă sunt extrem de apreciați de fanii lor pentru curajul de a avea o familie numeroasă, în contexul în care unele cupluri de-abia vor să aibă un singur copil. Cei doi au împreună patru împreună, iar Anca Serea mai are doi copii din relația cu afaceristul Filip Poplingher, David și Sarah. 

La numai 29 de ani, Anca Serea a rămas văduvă, cu doi copii, după ce afaceristul Filip Poplingher s-a stins din viață. Deși i-a fost extrem de greu, soarta i-a surâs din nou în momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă, bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească.

Anii au trecut, iar cei doi se bucură acum de o viață de familie perfectă și au împreună patru copii. Și, pentru că toată lumea se întreba cum anume se înțelege Adi Sînă cu copiii pe care Anca Serea îi are din relația cu Filip Poplingher, artistul a oferit răspunsul mult așteptat. Pe canalul lor de Youtube, acolo unde postează diverse vloguri despre și cu viața de familie, Adi Sînă și Anca Serea demonstrează că sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului.

CITEȘTE ȘI – ANCA SEREA, MESAJ ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: ”VOM VEDEA VIAȚA CU ALȚI OCHI DUPĂ TOT CE TRAIM ACUM”

Fostul membru al trupei Akcent se comportă exemplar cu David și Sarah și chiar dacă cei doi copii nu sunt ai lui, îndeplinește cu succes atribuțiile de tată, îi iubește enorm și îi tratează la fel de frumos ca pe cei pe care îi are cu Anca Serea. Se distrează de minune, abordează împreună tot felul de subiecte care mai de care mai interesante și formează o familie așa cum rar ne este dat să vedem în showbiz!