Cum se mai fac de râs Vulpița și Viorel. Acces Direct a pus la cale un plan perfect pentru „vedetele” emisiunii

Publicat: 29/02/2020 | 16:21

Telenovela dintre Veronica și Viorel Stegaru pare că nu mai are final. Emisiunea Acces Direct s-a gândit la o modalitate de a-i scoate din nou pe cei doi soți la înaintare, mai ales prin prisma faptului că audiența bubuie cu ajutorul lor. 

Când credeam că nu ne mai poate surprinde nimic, emisiunea Acces Direct a găsit planul perfect pentru ca Veronica și Viorel Stegaru să iasă iar în evidență. Cine zicea cdă scenariile au și un final, tare se mai înșela, căci în cazul celor doi soți din Vaslui, viața este construită, acum, pe un adevărat film, iar ei joacă, desigur, rolurile principale. Pentru că Vulpița are o afinitate pentru Tzancă Uraganul, echipa emisiunii Acces Direct a găsit o soluție prin care se îmbină utilul cu plăcutul.

În acest caz, manelele cu audiența! Pe contul oficial de Instagram al Vulpiței, aceasta și-a anunțat „fanii”, cu o mândrie aparte, că mâine, ea și Viorel vor merge la Mia Musica, celebrul club de manele din Capitală.

Mai mult, Tzancă Uraganul va fi cel care va întreține atmosfera, așa că Vulpița este cum nu se poate mai fericită și de-abia așteaptă să-și întâlnească din nou bărbatul perfect, care a reușit să o dea pe spate de când a ajuns în București. Cu toate că ea este foarte încântată de ceea ce trăiește cu ajutorul emisiunii Acces Direct, oamenii continuă să o pună la zid pe Veronica Stegaru și să-i sugereze că cel mai bine ar fi să meargă acasă la Vaslui, acolo unde trebuie să aibă grijă de fetița ei.