Cum se înțelege, de fapt, iubita lui Dorian Popa cu soacra ei. Claudia Iosif a făcut dezvăluirea

Publicat: 26/04/2021 | 12:07

Claudia Iosif și Dorian Popa formează unul dintre cele mai solide și discrete din showbizul românesc, dar puțini sunt cei care știu cum se înțelege de fapt iubita artistului cu soacra sa.

Claudia Iosif și Dorian Popa sunt împreună de aproximativ zece ani. Cei doi și-au construit o vilă luxoasă în Domnești, în care au investit peste 170.000 de euro. Relația lor merge ca pe roate, iar fanii s-au întrebat care este relația Claudiei Iosif cu soacra sa. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE DORIAN POPA ȘI CLAUDIA IOSIF, AKA BABS, NU SE AFIȘEAZĂ DES ÎMPREUNĂ: “EU, ÎN FAȚA CAMEREI, SUNT PRAF”)

Ei bine, cele două se înțeleg de minune! Iar dovada acestui lucru constă în ultima postare făcută de Claudia Iosif pe contul ei de Instagram. Iubita lui Dorian Popa s-a filmat alături de mama artistului, în casa din Domnești. Îmbărcate în ținute sport, asortate, cele două și-au făcut un selfie în fața oglinzii.

”Mamishoru”, a scris Claudia Iosif în dreptul imaginilor. Luminița Popa îi vizitează des pe cei doi și petrece timp prețios alături de fiu și noră.

Claudia Iosif și mama lui Dorian Popa se înțeleg de minune (sursa FOTO: Instagram)

Dorian Popa, dezvăluiri despre copii

Având în vedere faptul că Dorian Popa și Claudia Iosif sunt de ani buni împreună, fanii așteaptă marea veste. Și anume… să se căsătorească și să facă copii. Artistul, însă, a mărturisit că nu este încă pregătit să devină tătic. (VEZI ȘI: CE NU A ARĂTAT DORIAN POPA LA CHALLENGE-UL DE 24 DE ORE ÎN MAȘINĂ)

“Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre… am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama”, a declarat cântărețul pentru