Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Esca și Alexandre Eram cu Mario Fresh, iubitul fiicei lor

Publicat: 25/12/2019 | 12:28

Alexia Eram și Mario Fresh au relație care a ”încins” spiritele în mediul online, fanii urmărindu-le cu asiduitate orice mișcare. Inițial, unii au fost de părere că relația se va destrăma, dar iată că timpul a trecut și totul pare la superlativ. Au existat și semne de întrebare referitoare la modul în care este perceput Mario Fresh de către Andreea Esca și Alexandre Eram, dar o fotografie postată de fiica Andreei în mediul online lămurește toate ipotezele.

Alexia le-a transmis ”Crăciun fericit” tuturor vizitatorilor paginii sale online, iar în fotografie apar, bineînțeles, Andreea Esca și Alexandre Eram. Nu lipsește Mario Fresh, iar imaginea transmite, cu certitudine, că Alexandre Eram – care ține o mână pe umărul lui Mario – are o relație foarte bună cu iubitul fiicei sale.

”Este prima data cand nu sunt alaturi de parinti si bunici, de Craciun:( Dar am organizat o cina inainte de plecare deoarece sarbatoarea nasterii Domnului este despre dragoste, familie si bucuria de a darui! Va doresc tuturor un Craciun fericit!❤️????”, a scris Alexia Eram pe pagina sa de Instagram.