Cum se împarte averea lui Bill Gates, după divorțul de Melinda?

Publicat: 08/05/2021 | 13:32

După 27 de ani de căsătorie, prin intermediul unei postări pe Twitter, Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează. Imediat cum informația a făcut înconjurul lumii, întrebarea care a apărut pe buzele tuturor a fost legată de avere. Mai ales că Melinda Gates și miliardarul nu au semnat un acord prenupțial. 

Cu o avere de aproximatic 130 de miliarde de dolari, dar și fără un acord prenupțial semnat, războiul pe avere va fi unul dur.  Averea lui Bill Gates include proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux.

Nu doar din punct de vedere financiar e o situație delicată, ci și emoțional, mai ales pentru fiica cea mare a cuplului. Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că este o perioadă dificilă pentru familia ei.

„Încă învăț cum să-mi susțin cel mai bine propriul proces și emoțiile, precum și pe familia mea în acest moment”, a spus tânăra pe Instagram.

Bill și Melinda Gates au anunțat pe Twitter că se despart

Motivul despărțirii lor nu a fost făcut public, însă Melinda a sugerat că soțul ei a avut probleme cu echilibrarea timpului acordat carierei, în detrimentul familiei.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre.

CITEȘTE ȘI BILL GATES DĂ SPERANȚĂ OMENIRII. ÎN CÂT TIMP ȘI-AR REVENI PLANETA LA NORMAL, ÎN URMA CRIZEI PROVOCATĂ DE CORONAVIRUS

Sursă foto: instagram.com