Cum se fac, de fapt, angajările la Lidl România în plină pandemie de Coronavirus. Anunțul lanțului de supermarketuri

Publicat: 03/04/2020 | 11:45

Lanțul de supermarketuri LIDL România a anunțat schimbări în ceea ce privește modul de recrutare al angajaților, din cauza pandemiei de noul coronavirus.

Un anunț făcut pe site-ul oficial al centrului comercial înștiințează doritorii unui job în supermarket că, în contextul crizei de COVID-19, modul de recrutare s-a schimbat. Din fericire, oamenii se pot angaja în continuare în această perioadă, însă procesul se va desfășura cu dificultate, specifică angajatorii.

”Joburile noastre sunt în continuare deschise însă pot apărea întârzieri în procesul de recrutare;
Încercăm, acolo unde este posibil, să înlocuim întâlnirile față în față din procesul de recrutare cu instrumente de selecție digitală;
Suntem în continuare disponbili dacă vă doriți să aflați mai multe detalii privind statusul din cadrul procesului de recrutare.”, arată comunicatul de pe site-ul Lidl.

CITEȘTE ȘI:  CORONAVIRUS . Polițiștii trag un semnal de alarmă în legătură cu românii care

De asemenea, colectivul Lidl ține să mulțumească angajaților companiei lor pentru eforturile pe care le fac în această perioadă de criză.

”#ImpreunaInSiguranta putem trece peste orice, iar acum, mai mult ca oricând, este timpul să le mulțumim celor care fac eforturi nemărginite pentru ca noi toți să putem spune că #AcasaSuntemBine. Le suntem recunoscători celor care fac ca lumea noastră să se învârtă chiar și în perioada aceasta, dar și celor care aleg să acționeze responsabil și să stea mai mult acasă. Le mulțumim colegilor noștri pentru efortul și implicarea neîntreruptă din această perioadă. Suntem extrem de mândri de ei și știm că datorită lor reușim să oferim în continuare #bucuriaLidl clienților noștri!”, se mai arată în comunicat.

 

CITEȘTE ȘI: Medicul italian care SALVEAZĂ VIEȚI în România: „Nu conteaza naționalitatea,

Lidl România a obținut pentru al patrulea an consecutiv titlul de ”Top Employer” și își consolidează poziția de Angajator de Top la nivel național în Europa. Certificarea a fost acordată de institutul independent ”Top Employers”, din Olanda, în urma unui proces riguros de audit.