Cum se distrează în izolare un milionar din Iași și soția lui. „Acest video nu trebuia să ajungă pe…”

Publicat: 15/04/2020 | 12:04

Izolarea la domiciliu pe care o încearcă milioane de români în perioada aceasta nu este la fel de grea pentru toată lumea. Unul dintre cei mai bogați ieșeni, Tudor Apostol, de exemplu, omoară plictiseala dansând prin casă, alături de soția lui, un cunoscut make-up artist de pe Instagram. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii și imagini savuroase. (VEZI ȘI: Excentricul multimilionar și-a făcut provizii și s-a “carantinat” cu o blondă)

Tudor Apostol este directorul general al uneia dintre cele mai cunoscute companii din domeniul cărnii, din România. Zilele trecute, soția omului de afaceri a postat pe Instagram un filmuleț amuzant, în care arată cum cei doi se „luptă” cu plictiseala zilele acestea.

„Am luat dezlegare să postez acest video! Nu trebuia să ajungă pe Instagram, nici măcar pe TikTok, dar am vrut să vă arăt ce se întâmplă la noi în casă! P.S. Eram pregătită de poze… doar că ne prinsese melodia! O să vă arăt și poza în curând!”, a scris Codrina Apostol.

Soția omului de afaceri are 30.000 de urmăritori pe Instagram

Frumoasa brunetă este cunoscută în Iași ca make-up artist și este foarte apreciată pe Instagram, unde are aproape 30.000 de urmăritori. (NU RATA: Milionarul-cuțitar a încercat să se sinucidă, după ce și-a atacat asistenta, dar…)

Frumoasa soție a milionarului ieșean nu se plictisește în izolare

„Duminică ne-am făcut de cap! Nu am gătit, am lenevit toată ziua și am organizat un picnic de zile mari fix la noi în curte! Am comandat pizza pentru toate gusturile, iar eu am profitat de ocazie și am facut o poză”, a postat soția omului de afaceri, zilele trecute, pe Facebook.

Compania la care Tudor este manager general este una dintre cele mai profitabile din Iași, având anul trecut o cifră de afaceri de 150 de milioane de lei. Firma ieșeană a fost înființată de Neculai Apostol, tatăl lui Tudor, în anii ’90. Neculai Apostol a fost și prefect în Iași și deține în prezent două treimi din acțiunile firmei. La companie, pe lângă Tudor, o funcție de conducere o are și fratele său, Lucian, care este președintele Consiliului de Administrație. (VEZI AICI: Ce a pățit românca Eliza (27 de ani) după ce s-a măritat cu un portughez milionar de 57 de ani. Ce i-a făcut, când a ieșit de la duș!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)