Cum se distrează Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean în timp ce Bodi e în spatele gratiilor. Afaceristul nu o să fie prea fericit

Publicat: 10/12/2020 | 16:48

 

Bianca Drăgușanu și Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi par să se înțeleagă de minune. Blondele au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Ba o cină  acasă la Bianca, ba un shopping mic, ba o vacanță împreună. Și nici n-ai zice că au împărțit același bărbat. 

Bianca Drăgușanu și Iulia s-au săturat de aglomerația din Capitală și au decis să plece în vacanță. Însoțite de Sofia și Selena, dar și de alți prieteni, blondele au luat plecat la munte. Nu e vreo ocazie specială, ci pur și simplu aveau nevoie de relaxare. S-au pus pe treabă și au umplu vreo 4-5 geamantane, chit că au de gând să stea doar două zile.

Confortul înainte de toate

Fostele lui Bodi s-au cazat la una dintre cele mai căutate locații din Sinaia, un hotel tip boutique de 5 stele. Divele au vrut să aibă parte de foarte mult răsfăț și nu s-au uitat la bani.  N-a mai contat că doar pentru o singură noapte, o suită, ajunge să coste aproape 400 de euro.  Nici nu este de mirare, dacă stăm să ne gândim că au un centru spa, loc de joacă pentru copii, restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, dar și specialități locale. Unde mai pui că întreg hotelul este înconjurat de brazi și are acces facil la pârtia de schi.

Selena și Sofia, în culmea fericirii

De departe cele mai încântate de această escapadă sunt Selena, fiica lui Bodi și Sofia. Micuțele au parte de foarte mult răsfăț și foarte multă atenție. De cum au ajuns, au avut parte de puțină „magie”, căci un ospătar din locația respectivă a știut cum să le înveselească. Fetițele s-au distrat copios și au râs pe măsură.

 

Sofia și Selena au fost tare încântate și de zăpadă, căci au avut parte de momente minunate. Îmbrăcate corespunzător și însoțite de Bianca și Iulia, cele mici au ieșit la săniuș.

 

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, împreună la munte

Și pentru Bianca și Iulia pare să fie binevenită această minivacanță. Blondele lui Bodi s-au răsfățat în fața șemineului, la un pahar de vin și într-o atmosferă plăcută. Chiar dacă focusul a fost pe Sofia și Selena, cele două se bucură la maximum de această experiență și nu omit să imortalizeze momentul. Dovadă stau fotografiile pe care și le fac, priviți!