Cum se “descurcă” Lidia Buble cu mașina la vulcanizare, după despărțirea de Răzvan Simion

Publicat: 18/06/2020 | 23:46

Zvonurile au început să circule pe la începutul lui mai, dar, oficial, anunțul a venit după prima săptămână din iunie: Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai sunt împreună! A afirmat-o chiar matinalul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1. Cinci ani a durat relația celor doi, ba chiar își creionau nunta de vis. Totul s-a dărâmat, Lidia și-a luat bagajele și s-a mutat din apartamentul unde locuia alături de Răzvan. Acum e singură, așa că, în fața inerentelor neplăceri din viață, trebuie să se descurce. Reușește cu mult tact, după cum reiese și din imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă în premieră.

(CITEȘTE ȘI: CUM L-A DESPĂRŢIT LIDIA BUBLE PE RĂZVAN SIMION DE SOŢIE. S-A AFLAT, DUPĂ 5 ANI: „I-A PROPUS SĂ ÎŞI PETREACĂ NOAPTEA ÎMPREUNĂ”)

Nu mai puțin de 30.000 de euro ar fi dat Răzvan Simion, în urmă cu un an, pe un Ford Mustang pe care i l-a făcut Lidiei cadou, cu mare drag, de ziua ei. Nimic nu prevestea atunci că următoarea onomastică îi va prinde departe unul de celălalt, și doar cu un buchet de trandafiri trimis la destinație. E drept, buchet impresionant! Nu e primul, nici ultimul cuplu despre care se vorbește, pas cu pas, la superlativ, apoi apare ruptura. Definitivă, de cele mai multe ori.

Lidia Buble îi mulțumește amicului pentru că i-a rezolvat problema la Mustang

Mustangul-cadou de la Răzvan îi face probleme Lidiei Buble

Lidia Buble nu și-a întrerupt și cariera muzicală, mai mult, l-a păstrat pe Răzvan în preajma sa, doar profesional. Și a mai păstrat ceva de preț, bolidul primit cadou de la iubit acum un an. Doar că a primit o lovitură, zilele trecute, cu Mustangul roșu. Așa că a fost nevoie să ajungă, urgent, la vulcanizare. Și pentru că este îndrăgită, artista a găsit imediat doi buni prieteni degrabă săritori la nevoie.

(NU RATA: S-A FĂCUT DREPTATE! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DIANA SIMION, SOȚIA ÎNȘELATĂ ȘI PĂRĂSITĂ DE RĂZVAN DE LA NEATZA PENTRU LIDIA BUBLE)

Cei doi nici nu au stat pe gânduri atunci când Lidia le-a explicat că un cauciuc s-a ”supărat” și i-au dus mașina la primul service din cale. Au tras-o la rampă și au așteptat aproape o oră, chiar la locul faptei, până când mecanicii au rezolvat problema. Amicii Lidiei au urcat în mașină și au plecat către cântăreață. S-au intersectat cu ea pe o stradă din Capitală. Ea venise cu o mașină neagră, a unuia dintre amici, probabil.

Asta pentru că a coborât, i-a îmbrățișat, drept mulțumire, iar cei doi i-au predat ”piesa” Lidiei. Ei au continuat drumul cu mașina pe care artista tocmai o folosise și care o scosese la liman. La rândul ei, tânăra cântăreață s-a retras la volanul Ford-ului Mustang de culoare roșie, pe care l-a ”ascuns” într-o parcare subterană, probabil în zona în care acum locuiește.

Lidia Buble și Răzvan Simion, relație frântă după cinci ani

Răzvan Simion se despărțea de soția lui, Diana, după un mariaj care s-a întins pe o perioadă de 15 ani și în urma căruia s-au născut doi copii, Ianca şi Tudor. Imediat după divorț, în viața lui apărea Lidia Buble, artista care tocmai urca în trenduri. A fost dragoste la prima vedere, după ce artista era invitată chiar la emisiunea lui Răzvan Simion, de la Antena 1. Cinci ani s-au așezat de când cei doi și-au zâmbit pentru prima dată, dar acum nu mai sunt împreună. Tot o femeie, cu care a fost văzut Răzvan în Capitală în timp ce Lidia era plecată la Deva, la părinții ei, ar fi fost morivul ”divorțului”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)