Cum se descurcă cei mai în vogă vloggeri “la izolare”

Publicat: 28/03/2020 | 15:57

„Vedetele #stauacasă, dar sunt #cuvoi (III)” . În perioada aceasta, când toată lumea trebuie să stea acasă, vloggerii din România și-au găsit tot felul de preocupări care să îi țină ocupați. Unii dintre ei s-au apucat de renovat prin casă, de gătit sau  își dedică și mai mult timpul dezvoltării personale ori pentru a produce conținut de calitate pentru toți urmăritorii lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile lor savuroase. (CITEȘTE ȘI: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…

Cei mai în vogă vloggeri s-au alăturat campaniei inedite lansate de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Mimi, Maximilian Ioan, Alex Ghidush, Zbir, Virgil Godeanu și Ștefana Suciu #stauacasă, dar sunt #cuvoi și vă prezintă activitățile pe care le desfășoară în această perioadă.

Mimi s-a întors la prima iubire

“Eu am profitat de această perioadă de autoizolare, ca să mă întorc la prima mea iubire: cinematografia. Am văzut filme vechi, am citit despre storytelling și am făcut cursuri online de regie. Pe lângă aceste activități extra-curriculare, evident am și lucrat foarte mult pentru ca toată lumea stă acasă și am vrut să produc cât mai mult content pentru comunitatea mea”, a declarat vloggerița, pentru site-ul nr.1 din România.

Mimi, dezvăluiri savuroase din izolare

Maximilian Ioan: ”Îmi organizez mai bine viața”

“Chiar dacă nu suport perioada asta, sunt fericit că reușesc să găsesc activități care să mă țină captivat. Încerc să nu îmi pierd timpul cu prea multe seriale și filme, așa că prefer să mă joc mai mult pe calculator și să îmi organizez mai bine viața. Din cauza lipsei de socializare, poate fi dificil să fii creativ în perioada asta, de asta îmi place să mă adun cu prietenii pe ”Discord” și să ne jucăm ”Fortnite” împreună. Așa îmi vin și idei pentru clipuri și devin mai bun la jocul meu preferat”, ne-a mărturisit Maximilian.

(NU RATA: CE PĂRERE ARE SELLY DESPRE CURSURILE ONLINE, ÎN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: „ESTE SINGURA SOLUȚIE PE CARE O AVEM”)

Maximilian Ioan – ”Îmi organizez mai bine viața”

Zbir:Întâlnirile cu prietenii s-au mutat în online”

“În ultimul timp m-am concentrat să îi distrez pe urmăritorii mei cu diverse glume sau farse la telefon pentru că trebuie să facem ca perioada asta să fie mai veselă dacă nu o putem face să treacă mai repede. Sunt deja de 7 zile în casă și am fost foarte șocat să aflu că stilul meu de viață de fapt se numește carantină. Lăsând gluma la o parte, nu îmi e așa greu să mă adaptez la condițiile actuale, pentru că eu oricum petreceam foarte mult timp acasă cu filmatul vlogurilor și editatul lor.

Acum și întâlnirile cu prietenii s-au mutat în online. Ne vedem pe ”FaceTime” sau ne auzim la un joc pe calculator. M-am apucat chiar și de gătit. Singurul loc în care simt că m-a lovit această problema mai rău pot să spun că este facultatea, eu sunt student în ultimul an în Londra, – la Film Making – și a trebuit să îmi anulez niște zboruri, dar totuși sper că nu se va decala încheierea anului. E important ca noi toți să ne dăm seama că singurul mod în care putem opri virusul și să îi diminuăm daunele e să îi terminăm răspândirea stând acasă și neintrând în contact cu diferite persoane”, ne-a dezvăluit Zbir.

Zbir, ”raport de activitate” din izolare

Virgil Godeanu: ”Mi-am vopsit un perete și am asamblat un dulap”

“Ca să fiu sincer, nu prea sunt multe lucruri speciale de făcut zilele astea, iar în mare parte toată munca s-a mutat online. Ca student la medicină trebuie să țin pasul cu materialele noi pe care le primesc în fiecare săptămână, dar, în rest, timpul se duce pe activitățile din online. Acum am mult mai multă inpirație și motivație să mă gândesc la proiecte și shootinguri, să termin postările de pe blog la care tot lucrez și să-mi fac planuri cu ceea ce vreau să fac în continuare. În unele zile chiar reușesc să fac câteva mici proiecte pentru apartamentul în care m-am mutat!

Mi-am vopsit un perete și am asamblat un dulap pe care l-am comandat online și pe care tot amânam să îl cumpăr pentru că nu prea stăteam pe acasă. Și în final, când chiar am epuizat toată energia, rămân tot online căutând un film sau un serial la care să mă uit, dacă mai am putere fac un workout sau pregătesc ceva de mâncare”, a mărturisit Virgil Godeanu.

(VEZI ȘI: A LUCRAT PENTRU ALEX VELEA ȘI LINO GOLDEN ȘI ÎI ACUZĂ CĂ NU L-AU PLĂTIT: ”M-AȚI FOLOSIT… NU VĂ MAI CUMPĂRAȚI HAINE FAKE DIN BANII MEI!”)

Virgil Godeanu a descoperit trafaletul

Alex Ghidush: ”Am mutat mobila prin casă”

”Am luat decizia autoizolării, ținând cont de măsurile de precauție recomandate. Consider că e de datoria noastră să ne conformăm lor. Pentru mine, perioada asta este una în care am decis să investesc timp în mine și în contentul meu. În primele două zile de stat acasă am făcut ordine și am dezinfectat toată casa, iar după zilele astea am început să montez video-uri care mă așteptau de mult. Am și filmat ceva prin casă, nu mă plictisesc, eu sunt prin definiție un om plin de viață, care îsi găsește tot timpul ceva de făcut. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROCESUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DUPĂ NOUA ÎMPĂCARE. “CRED CĂ…”)

Când am luat o pauză de la editat, m-am apucat de renovat. Am pus lustre, tablouri și am mutat mobila prin casă. Era să uit să vă spun că m-am apucat și de gătit, am făcut prima ciorbă din viață și nu vreau să mă opresc aici. Tot răul spre bine. În tot timpul ăsta mă informez constat despre starea situației din țară”, a declarat Alex Gidush.

Alex Ghidush a mutat mobila prin casă și a gătit ciorbă

Ștefana Suciu: ”Încerc să mă țin de o rutină strictă

”În perioada aceasta, încerc să mă țin de o rutină strictă, așa încât să mă bucur de zilele în care toată lumea e blocată în casă. Cred că este o perioadă foarte bună, care ne ajută pe toți să evoluăm. Citesc, meditez, fac sport, învăț lucruri noi și lucrez la un proiect pentru următoarele săptămâni.  Am o alimentație bogată în fructe și legume și încerc să îmi protejez sistemul imunitar. Comunic cu cei dragi și îmi fac următoarele planuri pentru atunci când se termină perioada acesta… să fug pe o insulă”, a spus Ștefana.

Ștefana Suciu, dezvăluiri din izolare