Cum se dau, de fapt, Golden Buzz-urile la Românii au Talent. Un fost operator de la Pro Tv, actualmente la iUmor de la Antena 1, a spus adevărul

Publicat: 10/03/2020 | 09:47

Momentul culminant din cadrul show-urilor de talente îl constituie, cu siguranță, cel în care un concurent primește mult-râvnitul Golden Buzz. Pentru că atât concurenții de la IUmor, cât și cei de la Românii au talent visează să fie apăsat butonul magic, pentru a prinde un loc în semifinale, toată lumea s-a întrebat cum se acordă, de fapt, acest Golden Buzz care îți schimbă viața!

La Românii au talent, Golden Buzz-urile reprezintă cel mai mare cadou pe care jurații îl pot face. În acest sezon, un sezon de 10, după cum mărturisesc cei 4 fantastici de la masa juriului au fost prezente pe scenă multe talente, iar lor le-a fost foarte greu să acorde Golden Buzz. Dar cum se face, de fapt, acest lucru?

Ei bine, în cadrul emisiunii IUmor, atât Mihai Bendeac, dar și un fost operator de la Pro Tv au dezvăluit marele secret. De fapt, vorba românului…nu e mare inginerie, ci doar un buton pe care trebuie să-l apese juratul cu pricina.

„Este această manetă, care fiind acționată, se aprinde această siglă. Este o măsură de protecție, să nu se joace oricine și atunci este un principiu interesant, e un sistem de scripeți, pe acea sfoară roșie, până în acest loc, stâlpul de sprijin, iar în momentul în care această sfoară va fi acționată, ce va fi acolo în cutie, va cădea. Genial!” a spus fostul operator de la Pro Tv.
„Mă gândesc că acel buton nu e conectat cu un senzor de lumină, la telecomandă…Aici nu e. Este o bucată de lemn care are o manetă și are o baterie chinezească, face lumină” a mai spus și Bendeac.

„E ca un întrerupător” a mai spus și Delia. Operatorul de la IUmor a menționat în emisiune faptul că Bendeac trebuie să anunțe că vrea să tragă de manetă, pentru ca o altă persoană să tragă de sfoară și să fie acționat sistemul.
„Maneta nu are legătură cu cutia. Bendeac trage de manetă și o altă persoană trebuie să tragă de sfoară. Dacă tu nu spui: trag maneta, nimeni nu trage sfoara” a spus fostul operator de la Pro Tv.

„Trebuie să fac o scrisoare înainte, să scriu în ea că mâine la 15.30 o să trag de manetă. Cuvântul cheie ar fi manetă” a mai completat Bendeac, într-o notă ironică.