Cum să-ți decorezi bradul ca să faci senzație pe Instagram & Facebook!

Publicat: 22/12/2019 | 17:07

Cu siguranță, bradul de Crăciun este cel mai îndrăgit simbol al sărbătorilor de iarnă. Fiecare își aduce aminte. cu nostalgie, de anii copilărie atunci când împodobeam bradul alături de familie, iar mamele noastre închideau ochii atunci când mai furam câte o bomboană. Ei bine, acum, fiecare are propriul stil de ornare a bradului de Crăciun. Dacă eşti în pană de idei şi vrei ca bradul de anul acesta să fie deosebit, iată câteva sugestii ingenioase de decorare.

Alege un brad bogat

Înainte de a împodobi bradul, trebuie să te asiguri că ai suficient de multe crenguțe pe care să agăți ornamentele. Alege un brad bogat, cu crengi dese, chiar dacă este vorba despre un brad natural sau unul artificial. Fiind în centrul atenției, în preajma sărbătorilor de iarnă, copacul trebuie să arate cel mai bine! (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE MOȘ CRĂCIUN. POVESTEA LUI MOȘ CRĂCIUN)

Un brad bogat

Alege cromatica

Pe vremuri, nimeni nu punea mare preț pe decorațiunile bradului. Fiecare copac era împodobit cu fel și fel de globulețe de toate culorile, instalații și alte ornamente. În ziua de azi, însă, lucrurile s-au schimbat. Majoritatea preferă să se rezume la maximum două culori. Cele mai potrivite culori pentru crearea unui look elegant sunt roșul și auriul, auriul și argintiul, albul și argintiul, albul și negrul. (VEZI ȘI: VÂSCUL DE CRĂCIUN. CAT TIMP SE ȚINE ÎN CASĂ ȘI CE SĂ FACI CU EL DUPĂ SĂRBĂTORI)

Brazi de Crăciun, cu decorațiuni simple

Alege cu grijă decorațiunile pentru brad

Decorațiunile sunt cele care fac diferența! Cu siguranță, nimenu nu-și dorește să aibă un brad banal așa că importanța ornamentelor este foarte importantă. Analizează bine piața și evită să cumperi tot felul de decorațiuni doar pentru că arată bine. Imaginează-ți cum ai vrea să arate bradul de Crăciun și achiziționează doar ornamentele de care ai nevoie. Este bine să folosești seturi de ornamente, deoarece vor conferi bradului un aspect elegant și modern. (CITEȘTE ȘI: MALL-URI DESCHISE DE CRĂCIUN 2019. CARE SUNT MALL-URILE CARE VOR DESCHIDE PE 25 DECEMBRIE)

Alege cu grijă decorațiunile

Folosește un singur model de beteală

Beteala poate fi foarte înșelătoare în brad. Un lucru e sigur! Pomul de Crăciun poate arăta foarte bine și fără o beteală groasă, așa cum am fost obișnuiți de-a lungul anilor. Cu cât braduld e Crăciun este mai simplu ornat, cu atât este mai elegant. Dar dacă nu vrei să renunți la beteală, este indicat să alegi o singură culoare și un singur model. (VEZI ȘI: 4 IDEI GENIALE DE A-ȚI TRANSFORMA CASA ÎNAINTE DE MASA DE CRĂCIUN)

Brad de Crăciun cu beteală

Decorează cu luminițe albe sau galbene

Nu există brad de Crăciun fără o instalație care să-l pună în evidență! Atunci, însă, când alegi instalația pentru bradul de Crăciun, cel mai bine ar fi să alegi una care are luminițe albe sau galbene. Arată bine și cele cu luminițe multicolore, dar aspectul bradului nu va mai fi atât de elegant. (VEZI ȘI: SARMALE DE CRĂCIUN. 10 REȚETE DE SARMALE DELICIOASE)

Brad cu luminițe galbene

Ascunde suportul de brad

Suportul de brad nu ar trebui să rămână la vedere, pentru că nu se ridică la eleganța decorațiunilor. Însă, poți face ceva în privința acestui lucru! Poți ascunde suportul în spatele unor cutii de cadouri frumos ambalate sau poți așeza beteală în jurul lui, sau niște bucăți de material frumos ornate. (CITEȘTE ȘI: FARMACII DESCHISE DE CRĂCIUN. DE UNDE POȚI CUMPĂRA MEDICAMENTE PE 25 DECEMBRIE)

Brad de Crăciun cu suportul ascuns