Cum să organizezi un party reușit chiar și online

Publicat: 17/12/2020 | 13:17

Facebook: Chiar dacă anul acesta este diferit de toți cei pe care i-am trăit până acum, nu ai niciun motiv să renunți la petreceri. Organizează-le online și astfel vei putea să te bucuri și de distracție și de siguranță. Îți oferim noi ponturi pentru cel mai reușit party online!

Sărbătorile de anul acesta cu siguranță vor arăta un pic altfel decât cele din anii trecuți. Petrecerile la serviciu cu zeci sau poate sute de persoane și întâlnirile cu familia extinsă și prietenii sunt dificile în condițiile pandemiei de coronavirus. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să renunți total la ele. Cu un strop de creativitate, poți să organizezi un party reușit chiar și online. Astfel vei putea să te întâlnești în condiții de siguranță cu toată lumea și să te și distrezi. Și chiar dacă petrecerea va avea loc via o platformă sau alta, nu renunța la Secret Santa! Cumpărăturile se pot face online, iar darurile pot fi trimise prin curier. E nevoie doar de o bună sincronizare. Descoperă mai jos câteva idei istețe.

Alege cu atenție platforma pe care o vei folosi

Skype este una dintre platformele pe care poți să le folosești, mai ales dacă ai mulți invitați la petrecere. Avantajul ei e că este compatibilă cu majoritatea device-urilor. Zoom este o variantă pentru grupuri generoase, care le permite invitaților să se vadă simultan. Mai poți apela la FaceTime sau Facebook Messenger, iar pentru grupuri mai mici sunt potrivite și Google Hangouts sau Houseparty. Iar când toată lumea a ajuns la petrecere, trebuie să te ocupi doar de atmosferă.

Buna dispoziție e cheia unei petreceri reușite

Anul acesta a adus multe lucruri ieșite din tipare. Nu putem călători sau întâlni grupuri mari de persoane și nici să petrecem în stilul clasic. Putem însă să lăsăm grijile „la ușă” atunci când mergem la petrecerea online, chiar cu ajutorul unor gadgeturi. Conform concluziilor din acest studiu, vaparea uleiului CBD are un efect imediat de relaxare. Stimulează producerea de serotonină, hormonul fericirii, astfel încât anxietatea și stările depresive sunt puse pe fugă. În plus, are arome plăcute și este o metodă responsabilă de a fuma.

Stabilește tematica party-ului

Dacă petrecerea e online, nu înseamnă că nu poate avea o temă anume. Se pot realiza chiar și petreceri costumate. Atmosfera anilor 20, spre exemplu, poate fi sugerată și prin coafuri specifice, pe lângă alte câteva detalii vestimentare. La fel de bine poți face o petrecere karaoke sau un talent show. Totul e să fie amuzant!

Stabilește meniul

În perioada pandemiei, cele mai multe persoane și-au descoperit talentele de cooking, iar platformele sociale s-au umplut de imagini cu pâini frumos crescute și prăjituri apetisante. Stabilește cu prietenii tăi să preparați toți același meniu de mâncăruri și băuturi. Mai mult ca sigur va fi foarte amuzant, pentru că, până la urmă, poate nu sunt toți chiar atât de talentați pe cât se cred.

Organizează Secret Santa

Pe lângă distracție, un party online reușit trebuie să aibă și o componentă emoțională puternică, în sens pozitiv. Iar un cadou adus de Moșul în condiții atât de speciale va fi cu atât mai apreciat. Fă cumpărăturile online, explică situația la firma de curierat și, cu puțin noroc, sincronizarea va fi perfectă: veți putea desface darurile în același timp și vă veți bucura de ele.

Petrecerile online au avantajul de a aduce împreună prietenii și familia indiferent de distanța care există între ei sau de alte circumstanțe speciale. Și s-ar putea să descoperi că au și unele avantaje: costurile reduse și siguranța sunt doar două dintre acestea.