Cum s-au răzbunat țiganii din Vaslui pe doi polițiști de la Rutieră, după ce agenții au avut „tupeul” să oprească o mașină condusă de unul dintre ei

Publicat: 06/12/2019 | 13:41

Viață grea pentru polițiștii din Murgeni, județul Vaslui. O acțiune de rutină s-a transformat într-un coșmar pentru doi agenți de poliție, asta după ce au urmărit un șofer care nu oprise la semnalul lor. 

Cei doi agenți de poliție au reușit, până la urmă, să îl tragă pe dreapta pe șofer, numai că în apărarea acestuia au sărit alți locuitori ai zonei, plus rudele acestuia, de etnie rromă. ”Tupeul” polițiștilor a fost aspru ”sancționat”, aceștia primind lovituri cu nemiluita, iar finalul a dus la întocmirea unui dosar penal pentru ultraj și tulburarea liniștii/ordinii publice.

Dupã aproape 12 ore de la incident, oamenii legii au trecut la… ”represalii”, vizându-i pe toți șoferii care nu respectă regulile de circulație. Ieri, încã de la primele ore ale diminetii, toate masinile care erau parcate neregulamentar pe strada principalã din oras au fost mutate la ordinul politistilor. Pentru prima datã dupã multi ani, pe soseaua principalã care strãbate Murgeniul nu a mai fost găsită nicio mașină oprită, informează vremeanoua.ro.